Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:54 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce legătură de rudenie există între Mircea Theodor Leu, noul director comercial al SC Argus SA şi Vasile Leu

ro

29 Aug, 2011 00:00 4803 Marime text
cap_7.jpgPotrivit unor surse din interiorul companiei SC Argus SA, Mircea Theodor Leu este fiul acestuia

La mijlocul week-end-ului ce a trecut, pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti apărea informaţia potrivit căreia Mircea Theodor Leu a fost eliberat din funcţia de director general al societăţii SC Argus SA Constanţa, fiind numit în funcţia de director comercial al companiei. Totodată, în şedinţa din 25 august a Consiliului de Administraţie, s-a decis ca funcţia de director general al companiei să fie ocupată de Gabriel Constantinescu. Acesta este mandatat să ocupe această funcţie pe o perioadă de patru ani, hotărârea urmând a intra în vigoare de la data de 1 septembrie.

Argus_-_Vasile_Leu.jpg

Cât despre legătura de rudenie sau nu între Mircea Theodor Leu, actualul director comercial şi Vasile Leu, actualul preşedinte al CA-ului, acesta a refuzat să precizeze ceva în legătură cu acest aspect, însă, potrivit unor surse din interiorul companiei, Mircea Theodor Leu este fiul acestuia.

Vasile Leu, unul dintre cei mai longevivi ma­na­geri locali - care a condus producătorul de uleiuri Argus Con­stanţa în ultimii 20 de ani, şi care s-a retras anul trecut, la finele lunii iulie, din funcţia de director general al companiei, lăsându-i locul lui Mircea Theodor Leu. El şi-a păstrat funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al companiei în care lucrează de 38 de ani.

Cel de-al doilea fiu al preşedintelui CA al Argus, Mihai Leu s-a căsătorit şi divorţat în acelaşi an, 2009, cu Roxana, fiica afaceristului constănţean Florin Cârstocea. Cei doi au fost cununaţi de Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură, împreună cu soţia sa, Mihaela.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii