Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:55 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dragomir despre Cupşa, posibilul viitor viceprimar al Constanţei „S-ar descurca într-o astfel de funcţie"

ro

06 Aug, 2011 00:00 1297 Marime text
Cupsa_Ovidiu_Cupsa_Gheorghe_Dragomir.jpgLiderul organizaţiei judeţene a PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir, spune despre colegul său de partid, Ovidiu Cupşa, în contextul calculelor pe care el împreună cu Radu Mazăre şi cu Ion Mincă (PC) le-ar fi făcut deja, că „s-ar descurca într-o astfel de funcţie"

„Orice constănţean poate fi viceprimar. Dar dacă luăm algoritmul clasic, vom avea primar - Radu Mazăre, un viceprimar PSD şi unul de la PNL. Despre Cupşa, sunt convins că se va descurca într-o astfel de funcţie", spune preşedintele de la judeţ.

În ediţia de ieri a cotidianului nostru aduceam la cunoştinţă informaţii privitoare la planurile pe care USL-ul de la municipiu le tălmăceşte, pentru perioada de după alegerile locale din 2012, în cazul în care PSD va ieşi triumfător. Se pare că liberalilor li s-a promis un post de viceprimar, însă cel care va fi desemnat trebuie să îndeplinească o condiţie strictă, pe lângă cea legată de competenţă: să se înţeleagă cu Decebal Făgădău, actualul viceprimar, care va fi menţinut în funcţie, fiind unul dintre cei mai harnici din primărie. Primul pas spre intrarea pe o pantă ascendentă a imaginii sale publice şi politice este campania pe care a început-o, cea referitoare la salvarea Cazinoului Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii