Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:47 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a încheiat consultarea cetăţenilor Se „prelucrează" sondajul lui Mazăre privind vânzarea Cazinoului

ro

10 Aug, 2011 00:00 965 Marime text
Sondajul iniţiat de primarul Radu Mazăre pe tema Cazinoului din Constanţa, la începutul lunii trecute, la care constănţenii au putut participa, s-a încheiat.

Încă de săptămâna trecută, anunţul şi chestionarul cu sondajul privind vânzarea Cazinoului Constanţa a fost scos de pe site-ul primăriei, perioada de vot expirând. Potrivit unor reprezentanţi ai autorităţii locale, la acest moment sunt prelucrate datele primite de la cetăţeni prin toate metodele, fax, e-mail, scrisori la adresa primăriei, urmând ca, cel mai probabil, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul sondajului privind înfiinţarea Poliţiei Locale, datele să fie făcute publice, cu tam-tam, chiar de primarul Mazăre. Chiar dacă rezultatele sunt aşteptate, putem spune de pe acum care ar fi opţiunea publicului în acest context, cu atât mai mult cu cât se ştie dorinţa municipalităţii de a scăpa de responsabilitatea clădirii, dar şi lipsa fondurilor necesare reabilitării, subiect pe care primăria a mizat în formularea întrebărilor legate de vânzarea Cazinoului.

Aşa arăta anunţul şi întrebările formulate de primărie pe tema vânzării simbolului Constanţei: „Simbolul Constanţei, Cazinoul, este într-o stare deplorabilă. Trebuie să facem ceva! TU DECIZI! Pentru a răspunde sondajului, alege una din variantele de mai jos: Q.1. Se poate vinde, pentru a fi renovat şi introdus în circuitul mondial de cazinouri, de către un investitor privat SAU Q.2. Poate fi păstrat, şi reparat de Primărie cu 10 milioane de euro, ceea ce ar putea însemna 5 ani de pachete pentru bătrâni sau un an de asfaltare străzi şi trotuare ORI Q.3. Poate fi conservat, fără investiţii mari, cu riscul de a se degrada iremediabil".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii