Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:26 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Realitatea ruptă în două, în direct

ro

24 Oct, 2011 16:24 919 Marime text

UPDATE La ora 12 isi facusera poze pentru legitimatii 120 de persoane si alte 80 erau asteptate. In momentul asta sunt circa 200 de oameni care vor sa fie la RTV, iar unii care au plecat la Realitatea vor sa se intoarca. Am să relatez ce am trăit aseară în studiourile de la Casa Presei, acolo unde era până ieri Realitatea, iar de aseară RTV. Pentru cei care nu ştiu, am mai trăit o ruptură dramatică în viaţa mea profesională, când s-a fracturat Adevarul.

Atunci am rămas 7 oameni care am ţinut ziarul în viaţă. Acum am rămas vreo 70, din care erau aseară, la discuţia de la miezul nopţii cu Sebi Ghiţă, doar vreo 20. Partea bună este că în ambele cazuri, imediat după ruptură, au început să sune telefoanele cu oameni care doresc să intre în noua structură media.

Ora 18. Pregăteam emisiunea cu Cătălin Striblea şi echipa Raluca Damian, Vera Secrieru, Iulian Leca. În birou, două monitoare mergeau, unul pe Realitatea, altul pe Antena. În studioul jurnalului, Dana Războiu. La un moment dat, emisia se opreşte, iar noi ne ridicăm capul, ştiind că s-a întâmplat ruptura. Se ştia că va fi duminică sau luni dimineaţa. "Ăsta e momentul?", ne-am întrebat şi am ieşit în hala mare să vedem dacă nu cumva e de vină monitorul nostru.

Continuarea pe http://www.impactnews.ro/News/Realitatea-ruptă-în-două,-în-direct-58460

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii