Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:50 21 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Curtea de Conturi a avut dreptate Functionarii Primariei au pierdut procesul impotriva lui Mazare

ro

29 May, 2010 02:18 2922 Marime text
deschidere.jpgÎn urmă cu câteva zile, magistraţii Tribunalului Constanţa au respins ca nefondată acţiunea funcţionarilor publici din cadrul aparatului de specialitate al primarului, prin care aceştia dădeau în judecată, la începutul lunii martie, instituţia în care lucrau, Consiliul Local Municipal, dar şi pe primarul Radu Mazăre. Angajaţii din instituţie solicitau, prin dosarul nr. 2313/118/2010, restituirea sumelor considerate nelegale de către Curtea de Conturi, primite de funcţionari.

La termenul de judecată stabilit pentru 4 mai, judecătorii au amânat pronunţarea până la data de 11 mai. Ulterior, pe 18 mai, completul de judecată a respins acţiunea formulată de funcţionari ca nefondată.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • bv.primarule 29 May, 2010 09:38 ma voi chiar aveti ceva cu mazare.nu vedeti ca multi au incercat sa-l denigreze in fata natiunii chiar.fara succes.e un care stie sa-si traiasca viata la maxim,sa nu-l intereseze vietile altora,si nu pierde timpul,cum fac cei care se preocupa de viata lui privata.aia vor muri neinpacati ,de grija lui.iar el va trai sa-i vada morti pe cei care ai vor raul.bravo primarule.multa sanatate sa ai sa te bucuri de frumusetile vietti.ca lumea e rea oricum