Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:03 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alerta! Ne-a disparut primarul!

ro

12 Sep, 2009 02:25 2002 Marime text

claudia_editorial_1_250.jpgDupă competiţia Class One Romanian Grand Prix, desfăşurat în ultimele zile din august, primarul nu mai e de găsit.

N-a mai apărut la niciun eveniment, la nicio petrecere de fitze ori la vreo terasă dansând cu turiştii. Nici măcar la pe la primărie pare să nu fi călcat, cu atât mai mult la ultimul eveniment desfăşurat ieri, la sediul autorităţii, la semnarea memorandumului de înţelegere cu o administraţie locală din Coreea de Sud. În lipsa acestuia, purtătorul de cuvânt al primăriei a trebuit să se sacrifice şi să îmbrace un costum „de gală", în premieră, cel puţin pentru mine.

După ce o vară întreagă, aproape zi de zi, a apărut în toate locurile publice unde nu ţi-ar fi trecut prin minte că poate fi, acum stă pitit, cine ştie prin ce colţuri de lume, fără să dea de ştire nimănui. Cel puţin nouă, celor care stăm la prima intersecţie şi îl „aşteptăm". Nici măcar contextul politic actual nu l-a făcut pe edilul constănţean să scoată „capul din nisip" şi să-şi facă simţită prezenţa la discuţiile legate de firul de păianjen pe care se află coaliţia PSD+PD-L. Sau poate atmosfera ţărilor calde pe unde-i umblă picioarele este fără discuţie mult mai liniştită decât nebunia din România. Se pare că nu-i mai place - cel puţin momentan - să fie în centrul atenţiei opiniei publice ori a partidului său. A dispărut şi i-a lăsat pe colegii pesedişti cu ochii în soare, la şedinţa de partid de săptămâna trecută, de la Argeş. De altfel, nici nu ar fi avut un motiv clar, pentru că opinia sa este mult prea bine ştiută atât de cei din partidul său, cât şi de partenerii de guvernare. I-a tratat cu dispreţ şi a confirmat, încă o dată, că unde nu-i Mazăre, nu e scandal. Intenţionat sau nu, argumentat ori ba, n-a fost. Însă revin la aceeaşi dilemă de la începutul argumentării... Totuşi, ce ne facem fără primar?! Nu ar fi prima dată când ar dispărea fără urmă, dar uite că vine campania electorală cu paşi repezi şi primarul nostru e fără urmă. A lăsat baltă şi lupta cu ANI şi cu DNA şi a plecat unde a văzut cu ochii, să-şi încarce bateriile. Pentru că are de făcut un efort deosebit în următoarele luni, trebuie să-l susţină, vrând-nevrând, pe Geoană la prezidenţiale. Ce drag îi va mai fi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • eu 14 Sep, 2009 13:26 intamplator am trecut pe la Primarie si D-nul Primar era din nefericire pt voi... de IPS Teodosie cum de nu mai spuneti nimik
  • RITA 14 Sep, 2009 09:03 S-A DUS SA SE ROAGE , DAR POATE DA BUNUL DUMNEZEU SA-L VEDEM CATIVA ANI SI LA POARTA ALBA . CU TOATE CA MAI ARE FURAT INCA .
  • surmelis argentina pusa 12 Sep, 2009 14:53 D-le "cunoscator" nu ai toti boii acasa ,LIBERALULE imputit.
  • Cunoscator. 12 Sep, 2009 08:38 Constanta este invaluita in bezna,iar Argentina sufera ! Aoleuuuuuuuuuuu ce ne facem noi fara primarrrrrrrr ! Mamaaaaaaa,maiculitaaaaaaa,unde s-a dus Radu masiiiiiiii,Raduleeeeeeee !Spun gurile rele ca a plecat la muntele Athos,sa se reculeaga si sa se pregateasca pentru prezidentiale.Ori ajunge presedinte,ori il sprijina pe Geoana si ajunge prim-ministru.Bravo lui,ca-i baiat smecher,de cartier destept,fara contracandidat inca o mie de ani de acum inainte.Ghicitorile si ursitele i-au prezis ca,peste ani,fi numit STEFAN CEL MAZARE ! Asa ca,treaba aia cu Boc si Stefan cel Mare,cade...
  • surmelis argentina pusa 12 Sep, 2009 02:38 Vreti sa va dea de stire unde pleaca sa trimiteti si acolo BANDA DE BANDITI ,sa-l atace ? ,dupa ce i-ati pus si adresa de domiciliu pe internet ? criminalilor, sprijinitori ai liberalilor ! De ce nu stati si pe capul LIBERALULUI IONEL CHIRITA,din orasul Harsova de Constanta si a familiei lui ? pentru ca sunteti platiti de acesta sa atacati CONCURENTA ELECTORALA.