Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:59 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ca la Cupa României „Mihaela, dragostea mea" mai vrea o dată pentru prezidenţiale

ro

31 Oct, 2011 01:00 1292 Marime text
Ionut-Zagoneanu_nou.jpg„Aici este ca la Cupa României la fotbal sau ca la tenis. La un turneu de tenis, ca să te califici, trebuie să treci de semifinală. Semifinala aici este cea de anul viitor, la alegerile parlamentare şi locale. Tot ce depinde de mine voi face, ca partidul pe care-l reprezint să câştige. Dacă voi fi bine plasat în sondaje, de ce nu? Dacă vor fi alţii mai bine plasaţi decât mine, vor fi ei".

Aceasta este declaraţia lui Mircea Geoană, care a dat de înţeles că nu renunţă la Cotroceni. Astfel, invitat la emisiunea 3X3 de la postul de televiziune Realitatea TV, Mircea Geoană, actualul preşedinte al Senatului, a declarat că nu exclude o nouă candidatură la preşedinţia României, în 2014. Sincer să fiu, nu mă prea pricep la politică, însă Mircea Geoană nu este cel căruia i-a fost interzis să mai vorbească în numele partidului său, PSD, după cearta avută cu Victor Ponta? Şi acum, ce face domnul Geoană? Ca o paranteză, Mircea Geoană este unul dintre puţinii oamenii care au ştiu cum să treacă peste una dintre cele mai mari dezamăgiri pe care le poate trăi un politician: pierderea, la mustaţă, a alegerilor prezidenţiale. În acea seară, înainte însă de a afla că a ieşit pe locul doi, Mircea Geoană a mulţumit tuturor celor care i-au fost aproape, printre aceştia numărându-se şi soţia, căreia i-a spus: „Mihaela, dragostea mea, mulţumesc!". La scurt timp, acest mesaj de mulţumire a fost preluat de toţi răutăcioşii, însă Geoană pare că vrea, în 2014, să iasă pe primul loc. Revin şi arăt: nu mă pricep la politică, dar mesajul transmis de Mircea Geoană poporului pare să fie potrivit pentru un boxer care primeşte lovituri, care mai de care mai năucitoare, rămâne pe un loc bun, şi, din când în când, mai dă semne că ar vrea să lupte. Oare e bine ce face? Sau poate că acest antrenament este doar „de dragul soacrei"! Un sportiv moleşit este înlăturat. Este Mircea Geoană un politician dovedit de mai tânărul său preşedinte Victor Ponta?

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mihaic3001 09 Nov, 2011 09:04 Citez din articolul tău : "Ca o paranteză, Mircea Geoană este unul dintre puţinii oamenii care au ştiu cum să treacă peste una dintre cele mai mari dezamăgiri pe care le poate trăi un politician: pierderea, la mustaţă, a alegerilor prezidenţiale. În acea seară, înainte însă de a afla că a ieşit pe locul doi, Mircea Geoană a mulţumit tuturor celor care i-au fost aproape, printre aceştia numărându-se şi soţia, căreia i-a spus: „Mihaela, dragostea mea, mulţumesc!". La scurt timp, acest mesaj de mulţumire a fost preluat de toţi răutăcioşii, însă Geoană pare că vrea, în 2014, să iasă pe primul loc". Un jurnalist adevărat şi obiectiv, ar fi precizat că lui Geoană i-a fost fraudată victoria de cel pe care tu îl slujeşti acum şi de gaşca numită partid, pe care o conduce. Nu e cazul tău ... Sper să publicaţi comentariul ?