Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:49 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A violat din nou septuagenara care l-a adus in spatele gratiilor

ro

09 Nov, 2009 03:10 2096 Marime text
viol.jpgUn tânăr în vârstă de 26 de ani, condamnat pentru violarea unei septuagenare, a recidivat asupra victimei care l-a trimis la închisoare. Pentru a doua oară, bătrâna a fost batjocorită şi supusă la chinuri cumplite din partea bărbatului lipsit de scrupule. Autorităţile comunei Grădina au deschis o anchetă şi încearcă să adune destule probe pentru ca violatorul să se întoarcă în spatele gratiilor.

Potrivit poliţiştilor care instrumentează cazul, violul s-a petrecut în noaptea de 5 spre 6 noiembrie, la locuinţa victimei, Elena E., în vârstă de 79 de ani, din Cheia, situată la marginea satului. După un scenariu bolnav, agresorul Cătălin Mihalache, în vârstă de 26 de ani, din localitate, a dat târcoale gospodăriei bătrânei, despre care ştia că locuieşte singură de mult timp, şi s-a oprit la fereastra din spatele casei. Deşi geamul era zidit cu mai multe bucăţi de cărămidă, tânărul nu a renunţat la intenţiile degenerate şi s-a apucat să dărâme construcţia, făcându-şi în scurt timp cale liberă în locuinţa femeii. Bătrâna a fost luată prin surprindere, imobilizată şi supusă la chinuri de coşmar. Sub impulsul ameninţărilor cu moartea, bărbatul a violat-o cu sălbăticie, apoi s-a făcut nevăzut, lăsându-şi victima în stare de şoc. Femeia şi-a făcut curaj să reclame violul abia a doua zi, dimineaţa, când s-a dus la postul de poliţie şi a povestit coşmarul pe care l-a retrăit. Oamenii legii au îndrumat-o către Serviciul de Medicină Legală, pentru a putea obţine un certificat medico-legal care să-i ateste spusele. Potrivit specialiştilor care au examinat-o, producerea unui act sexual a fost confirmată, deşi pe trupul bătrânei nu au fost descoperite urme de violenţă. Victimei i-au fost prelevate probe biologice pentru a se putea corela cu cele ale presupusului agresor. Poliţiştii au deschis o anchetă şi aşteaptă rezultatul expertizării pentru a putea continua cercetările. Principalul suspect a fost audiat în acest caz, însă nu recunoaşte că ar fi comis o asemenea faptă. Dacă se confirmă că Mihalache este autorul violului, ar fi pentru a doua oară când acesta o batjocoreşte pe bătrână.

Bătrâna a retrăit clipele de coşmar de anul trecut

Ancheta a scos la iveală că anul trecut, pe 11 iulie, septuagenara a fost violată şi jefuită de acelaşi Cătălin Mihalache. Coşmarul prin care a trecut victima s-a derulat într-o miercuri noaptea, când agresorul a intrat peste ea în casă, a dezbrăcat-o cu forţa, a lovit-o şi a obligat-o să întreţină cu el raporturi sexuale. După ce şi-a satisfăcut poftele bolnave, a ameninţat-o pe bătrână cu moartea şi a tâlhărit-o de 220 de lei, întreaga ei agoniseală. Bătrâna a intrat în stare puternică de şoc şi a stat o perioadă de vreme internată în spital, cu multiple traumatisme. În timpul audierilor, agresorul şi-a recunoscut faptele, însă a pus comportamentul său violent pe seama băuturilor alcoolice pe care le-a consumat în exces înainte de comiterea infracţiunilor. Probele prelevate în dosarul deschis la acea dată pentru viol şi tâlhărie au fost suficiente pentru ca Mihalache să fie privat de libertate. Însă după 10 luni de închisoare, pedeapsă efectuată în Penitenciarul de Maximă Siguranţă de la Poarta Albă, cazul avea să se soluţioneze favorabil pentru acuzat, care în cele din urmă a fost eliberat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii