Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:12 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea să rămână în familie Rubedeniile de la Vamă (documente)

ro

24 Jan, 2011 02:03 3571 Marime text
vamesi_vama_constanta_sud_agigea.jpgÎn ultimele ediţii, ZIUA de Constanţa v-a prezentat legăturile despre care cunoscătorii spun că există la Vama Constanţa Sud Agigea, raiul vameşilor care vor să-şi facă o carieră.

Sub protecţia fostului lucrător vamal, actual director portuar suspendat Eugen Bogatu, sistemul paralel al vameşilor de la Agigea pare să fi înflorit simţitor în ultimii ani. În contextul în care lista apropiaţilor lui Bogatu pare să se fi epuizat, ZIUA de Constanţa continuă prezentarea prosperităţii ce pare să domnească la Biroul Vamal Constanţa Sud Agigea. În acest sens, este interesant de remarcat faptul că, precum o castă, vameşii par să se căsătorească între ei, probabil pentru a păstra averea în familie. Primul exemplu ce ar putea ilustra aceste aspecte deosebit de interesante este cel al soţilor Mihăiţă şi Ramona Tomescu, ambii lucrători vamali. Potrivit declaraţiei de avere aferentă anului 2010, Mihăiţă Tomescu deţine împreună cu soţia sa un teren intravilan de 500 de metri pătraţi în Constanţa, cumpărat în 2002, dar şi un autoturism Dacia, fabricat în 1997. Pe 28 septembrie 2010, soţii Tomescu i-au vândut un teren de 500 mp lui Ionuţ Dragoş, în schimbul sumei de 42.000 de euro. De asemenea, Mihăiţă Tomescu a împrumutat-o pe Elena Ghionescu cu suma de 35.000 de euro. În ceea ce priveşte venitul anual realizat, Mihăţă Tomescu a notat că a încasat 21.194 de lei, în timp ce venitul soţiei, inspector vamal la Direcţia Judeţeană de Accize şi Operaţiuni Vamale Constanţa, s-a ridicat la 31.617 lei. De menţionat că soţii Tomescu sunt amândoi membri de sindicat, dar şi că declaraţia de avere a Ramonei Tomescu pare copie la indigo după cea a soţului său.

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • alin 24 Jan, 2011 13:38 Mihaita spaga nu se declara.?
  • alin 24 Jan, 2011 10:57 Sotia este secretara si primeste prime ca sa taca din gura la ce vede ca se petrece in biroul sefului.In rest cu terenurile lasati-o moarta .Declaratia de avere este pentru fraieri cu cit e declarat mai putin sa stiti ca este mai mult.Saracii din vama care nu au nimic au averile mari.Verificati si averea lui Dragomir George posibil ruda cu Dragomir de la PNL care suge de la tita numita vama cu acordul lui Bogatu de ani buni.