Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:30 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CA-ul Spitalului Judetean s-a amanat din pricina liderului Sanitas

ro

30 Jul, 2010 02:00 1316 Marime text
Liderul sindical al Sanitas a cerut să se mai întârzie o zi pronunţarea CA în ceea ce priveşte concedierile în masă din SCJU.

Ieri trebuia să aibă loc şedinţa Consiliului de Administraţie (CA) al spitalelor aflate în subordinea Consiliului Judeţean Constanţa (CJC), în cadrul căreia trebuia să se dezbată problema restructurărilor care vor avea loc în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa. „La solicitarea preşedintelui sindicatului Sanitas filiala Constanţa, Nicolae Manea, am amânat şedinţa pentru astăzi", a precizat Constantin Dina, directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Constanţa.

Manea a cerut amânarea cu o zi a şedinţei pentru a se îndeplini termenul maxim legal care a trecut de la primirea notificării de restructurare. „La noi a ajuns notificarea pentru concedierile colective mai târziu cu o zi, aşa că astăzi se împlinea termenul maxim legal, de 10 zile, până când trebuia să ne pronunţăm. Am consultat toate organizaţiile sindicale şi profesionale din sănătate, pentru a avea o imagine cât mai clară atunci când prezentăm propunerile noastre de concedieri. Având în vedere faptul că sănătatea este prioritară în ţara în care trăim şi că este foarte necesară în momentele acestea de criză, ar trebui ca şansele noastre de a obţine un număr cât mai redus de concedieri să fi însemnate", a precizat Nicolae Manea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii