Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:09 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DJ Antal, condamnat pentru ucidere din culpa

ro

06 Aug, 2010 02:09 1154 Marime text
DJ Antal, pe numele adevărat Robert Antal, un constănţean de 35 de ani care obişnuieşte să mixeze prin cluburi, a fost găsit vinovat de magistraţii Judecătoriei Constanţa de ucidere din culpă, după ce a lovit un cioban cu maşina.

DJ-ul a fost condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere, termenul de încercare fiind fixat la şapte ani, interval în care clubber-ul nu are voie să calce pe bec. În plus, instanţa l-a condamnat la plata a 150.000 de euro, cu titlul de daune morale, sumă pe care trebuie să i-o plătească mamei ciobanului mort în accident. Sentinţa nu este definitivă, ci poate fi atacată în apel, la Tribunalul Constanţa.

DJ Antal a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, sub acuzaţia de ucidere din culpă. În actul prin care a fost trimis în judecată s-a reţinut că, pe 12 august 2007, Robert Antal a lovit un cioban cu maşina, victima murind pe loc. Procurorii spun că, ajungând în dreptul km 9+441, şoferul a pierdut controlul direcţiei şi a ieşit cu roţile dreapta faţă în afara drumului, unde l-a accidentat mortal pe Gheorghe Radu, un cioban din zonă. Testat cu aparatul Drager, DJ-ul a probat faptul că nu consumase băuturi alcoolice. În faţa anchetatorilor, DJ Antal a recunoscut şi „a regretat foarte mult fapta". În cauză, Anica Radu, mama ciobanului mort, s-a constituit parte civilă, solicitând suma de 20.000 de lei, cu titlul de daune materiale, în speţă fiind vorba despre cheltuielile de înmormântare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii