Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:35 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DN22C, „accidentat" (video)

ro

01 Dec, 2010 02:10 4497 Marime text
accident_tiruri_1.jpgDoi raniti, trei tiruri si un autotursim avariate şi circulatie ingreunata - asta au lăsat în urmă doua accidente petrecute noaptea trecuta aproape simultan pe DN22C, care leaga Autostrada Soarelui de Constanta. Ambele accidente s-au petrecut din cauza neglijenţei în trafic şi a neadaptării vitezei la conditiile de umezeala de pe carosabil, spun politistii.

accident_tiruri_3.jpgDouã maşini de mare tonaj s-au rãsturnat, după ce unul din şoferi a pierdut controlul mastodontului şi a lovit tirul care venea din sens opus. Şoferul vinovat a rãmas blocat în maşinã şi a fost scos dupã o jumãtate de orã de o echipã de la descarcerare. Accidentul s-a produs pe DN 22 C chiar la intrarea în Medgidia, într-o curbã periculoasã. Impactul a fost atât de puternic încât şoferul vinovat a rãmas prins în cabinã. Bãrbatul a ajuns la Spitalul Judeþean Constanþa în stare gravã. Politistii de la Circulatie au inceput cercetarile in timp ce colegii lor dirijau traficul aglomerat. Dupã ce se va face bine, şoferul vinovat riscã dosar penal pentru distrugere din culpã. La 40 de kilometri distanta, in dreptul santierului la soseaua de centura a Constantei, la doar câteva secunde, se petrecea un alt accident. Şi în acest caz a fost vorba despre un tir, al cărui şofer a pierdut controlul volanului şi a lovit în plin un autoturism. Cel care îl conducea a ajuns la spital în stare destul de gravă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • MY MUIANOS mareana Mirccea 01 Dec, 2010 09:05 PUNETI LA VOLANI TOTII CACACIOSII DE DOUA ZILE CU ABECEDARE FARA O ORA EXPERIENTA...BINE VA FAC STIMATI PATRONI,CEI CU EXPERIENTA CER BANI MULTI..LASA SA VII LE ADUCA IN SACOSA(TIR-URILE)..