Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:27 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dragomir isi serbeaza ziua dezbatand bugetul

ro

12 Jan, 2010 01:15 1280 Marime text
cap_4.jpgPreşedintele organizaţiei judeţene PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, aniversează astăzi împlinirea a 47 de ani.

Născut pe 12 ianuarie 1963 în comuna Istria, judeţul Constanţa, Dragomir a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Al. I. Cuza din Iaşi şi are un master în Administraţie şi Guvernare obţinut la Facultatea de Drept şi Ştiinţe administrative a Universităţii Ovidius din Constanţa. În politică a intrat în mai 1990 şi a rămas fidel aceleiaşi formaţiuni - PNL. După parcurgerea mai multor etape de promovare, în iunie 2005, Gheorghe Dragomir a fost ales preşedinte al organizaţiei judeţene PNL Constanţa.

gheorghe_dragomir_01.jpgDeputatul liberal al Colegiului 1, aflat la al doilea mandat de reprezentant al electoratului constănţean în Camera Deputaţilor, poate afirma că este un om împlinit din toate punctele de vedere, drept urmare, astăzi, de ziua sa, ne-a mărturisit că-şi doreşte „sănătate şi linişte în ţară pentru a se putea construi în orice domeniu".

Referitor la primele persoane care-l vor felicita, Gheorghe Dragomir ne-a declarat, convins: „vor fi membrii familiei: soţia şi copiii mei. De altfel, ei sunt primii şi ultimii cu care vorbesc, zilnic, la telefon", a adăugat parlamentarul PNL. În acest an, Dragomir îşi va serba ziua prin participarea la dezbaterea în plen a proiectului bugetului de stat pe 2010.

Celor ce-l vor felicita ne alăturăm şi noi, cu un sincer ,,La mulţi ani" şi succes în tot ceea ce-şi propune să întreprindă personal sau în folosul comunităţii constănţene.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 12 Jan, 2010 12:59 Deputatul liberal de Constanta, GHEORGHE DRAGOMIR nu are nici un fel de activitate in timpul sedintelor parlamentare ,prin luare de cuvant. De ce ??? E BUN doar la numararea voturilor. Daca are COPII ,ar fi cazul sa tina CONT si de VIATA celorlalti COPII din societate ,indiferent ca sunt de la orase sau de la sate, ca doar si pe acstia ii reprezinta in PARLAMENTUL ROMANIEI si de pe urma lor are un SALARIU destul de BUNICEL.