Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:28 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fără frică (video)

ro

20 Oct, 2010 04:28 1167 Marime text

magazine_de_vise3.jpgMagazinele de vise, din nou în atenţia oamenilor legii. Poliţiştii de la Serviciul Antidrog din cadrul Brigãzii de Combatere a Criminalitãţii Organizate, împreunã cu reprezentanţii Gãrzii Financiare Constanţa au verificat cinci unitãţi care comercializeazã produse etnobotanice. În urma controalelor s-au aplicat amenzi şi au fost închise temporar câteva astfel de magazine. Asta însã nu-i sperie pe vânzãtorii de iluzii, care nu se sfiesc sã ofere in continuare produsele daunatoare.Urmãriţi un reportaj realizat cu camera ascunsã.

magazine_de_vise2.jpgÎn plinã zi magazinele de vise sunt vizitate de clienţii fideli, care nu se sfiesc sã-şi aleagã marfa cea mai bunã.

Totul se întâmplă după ce magazinele au fost verificate la sânge iar unele dintre ele au fost închise temporar de către Poliţiştii de la Serviciul Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate, împreună cu reprezentanţii Gărzii Financiare Constanţa. Oamenii legii spun că valoarea totală a mărfurilor confiscate se ridică la suma de 34 mii de lei, iar astfel de controale vor continua şi în viitorul apropiat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii