Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:18 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiul fostului primar din Ghindăreşti Agentul Boris Lintarov împuşcă oameni de dragul nevestei

ro

14 Mar, 2011 01:39 3693 Marime text
cap_6.jpgFiul fostului edil al localităţii Ghindăreşti ar fi pus mâna pe pistol după ce un individ cu care ar mai fi avut probleme în trecut i-ar fi spus câteva cuvinte soţiei sale

Ajutorul şefului Postului de Poliţie din localitatea Crucea a intrat în atenţia şefilor după ce a tras cinci focuri cu un pistol cu bile din cauciuc asupra unei vechi cunoştinţe, pe fondul unor discuţii contradictorii. Potrivit conducerii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, agentul pistolar va fi cercetat disciplinar, iar pe numele său a fost întocmit un dosar care este instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

politist_pistol.jpgBoris Lintarov, fiul fostului edil al localităţii Ghindăreşti, Ilie Lintarov, care a decedat în luna decembrie 2006, şi-a început cariera de om al legii cu stângul. După ce anul trecut a devenit lucrător în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, în urmă cu aproape două luni, Boris Lintarov şi-a cerut transferul la Poliţia Judeţului Constanţa. Din fericire pentru el, conducerea IPJ Tulcea a acceptat transferul, astfel Boris Lintarov devenind ajutorul şefului Postului de Poliţie din localitatea Crucea. La scurt timp după această mutare, Lintarov a intrat în colimatorul noilor şefi. După cum precizează şi reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, în data de 12.03.2011, ora 18.00, poliţiştii din Hârşova au fost sesizaţi de către un localnic cu privire la faptul că „un agent de poliţie aflat în timpul liber, pe fondul unor divergenţe mai vechi, a tras asupra sa cinci focuri cu un pistol cu bile din cauciuc, rănindu-l uşor în zona pieptului şi a spatelui". Agentul cu pricina este chiar Boris Lintarov, fiul fostului edil al localităţii Ghindăreşti, iar cel în care a tras ar fi un „client" al poliţiştilor.

Ce spun reprezentanţii IPJ Tulcea

Surse apropiate anchetatorilor spun că Lintarov ar fi pus mâna pe pistol după ce individul rănit i-ar fi spus câteva cuvinte soţiei. De altfel, aceleaşi surse arată că agentul pistolar şi victima sa au fost colegi de şcoală. Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa a anunţat declanşarea „de îndată" a cercetării prealabile, sesizând totodată Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa pentru continuarea cercetărilor. Boris Lintarov este cercetat pentru uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept. La rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea ne-au declarat că, în cele câteva luni de activitate, Lintarov nu a ieşit în evidenţă prin fapte negative, iar motivele în baza cărora şi-a solicitat transferul la IPJ Tulcea au fost „personale".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • un martor non mincinos 16 Mar, 2011 06:50 Este o minciuna tot ceia ce au declarat martori avand in vedere ca fac parte din aceiasi gasca cu presupusa victima.am fost in apropierea incidentului dar nu te poti baga sint prea agresivi nimeni nu se baga peste ei . Daca putem deschide dosarele (victimei si a martorilor )de la politia harsova vom vedea ca fiecare sunt acuzati pentru scandaluri , distrugere, furt, abuz de incredere , vatamare corporala si multe altele , chear unul dintre ei are doar 2 saptamani de cand a scapat din arestul ipj constanta . Il cunosc de aproximativ 12 ani pe agentul de politie si nu a avut niciodata vreo altercatie cu cineva sincer nici nu stie sa dea un pumn macar ! O minciuna mai este si faptul ca sa dus acasa sa ia arma nu in nici un caz, o avea la el in timpul altercatiei deoarece fusese amenintat de catre victima in nenumarate randuri , chear si prietena agentului a fost abuzata luni intregi de aceasta gasca , abuzata atat verbal cat si fizic si chear umilita in public. Agentul a folosit arma in legitima aparare si doar atat ... Singura gresala facuta e ca nu a folosit gloante adevarate asa mai scapa si harsova de unul din zecile de asa sis jmecheri de pe toate strazile . Cred ca cu ajutorul politiei harsova se pot gasi dovezi ca a fost in legitima aparare cand a folosit arma, numai ca la cata coruptie si incompetenta se afla in sectia de politie harsova , tot ce o sa se intample este ca agentul sa plateasca iar vinovatul(presupusa victima) sa agreseze incontinoare si alte persoane fara a fi pedepsit de cineva.
  • hirsovean 14 Mar, 2011 11:39 cu golani din hirsova chiar nu poti proceda altfel sunt gasti care sunt sustinuti de tigani si abordeaza persoane de pe strada care le jignesc si apoi se ajunge cam la asa ceva ca nu merita alt tratament