Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:13 16 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hoţi din locuinţe prinşi în flagrant de poliţiştii tulceni

ro

31 Aug, 2012 01:00 859 Marime text
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului Stelian Ştefanov sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, precum şi a inculpatei Mariana Zoiţa sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la furt calificat.

Din probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, s-a reţinut că, în perioada martie - iunie a anului 2012, Stelian Ştefanov a pǎtruns, prin ruperea butucului yalei uşii de intrare, în şase locuinţe din municipiul Tulcea, de unde a furat bijuterii din aur şi argint, aparatură electronică şi bani, în valoare totală de peste 40.000 de lei.

La jaf a fost complice Mariana Zoiţa, concubina bărbatului, care i-a asigurat paza prin intermediul unui telefon mobil şi a unui sistem hands free.

Activitatea infracţională a celor doi a fost întreruptă la data de 28 iunie 2012, când au fost surprinşi într-un flagrant organizat de procurorii acestei unităţi de Parchet. Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Judecătoriei Tulcea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii