Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:58 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

In contratimp cu moartea

ro

06 Nov, 2009 01:55 1731 Marime text
Tânărul de doar 22 de ani care a ajuns în comă profundă la spital, după ce microbuzul pe care îl conducea a fost izbit în plin de un TIR, se luptă cu moartea. Medicii sunt destul de rezervaţi cu privire la şansele sale de supravieţuire.

Potrivit cadrelor medicale ale Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, pacientul Claudiu George Iordache, în vârstă de 22 de ani, din Constanţa, a fost luat în primire, în cursul dimineţii de miercuri, într-o stare critică şi dus imediat în sala de Reanimare. Medicii s-au chinuit zeci de minute să-l menţină pe linia de plutire. Pacientul a fost transferat, ulterior, la Secţia de Terapie Intensivă, unde este ţinut în viaţă de aparate. Tânărul este în stare de inconştienţă încă de la producerea accidentului, iar inima şi plămânii săi sunt susţinuţi artificial pentru a-i putea asigura funcţiile vitale. Diagnosticul nu-i oferă prea multe şanse de supravieţuire: comă profundă.

O clipă fatidică a avut repercusiuni grave

Accidentul care l-a nenorocit pe tânăr s-a petrecut în dimineaţa zilei de miercuri, pe drumul naţional DN 22C, în apropiere de Poarta Albă, şi a fost provocat de neatenţia unui şofer de TIR, Sebastian-George Roşca, în vârstă de 38 de ani, din Agigea. Poliţiştii Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa au stabilit că şoferul TIR-ului DAF, înmatriculat CT 12 EUR, rula pe DN 22C, dinspre Murfatlar, către localitatea Poarta Albă, iar într-o clipă fatidică a pierdut controlul direcţiei, mastodontul a derapat şi a fost proiectat pe contrasens, unde a nimicit microbuzul Ford Transit, înmatriculat T 935 UAA, condus de victimă, din direcţia opusă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Andreea Iordache 06 Nov, 2009 18:29 Doresc sa vorbesc cu Andreea Barbu. Va rog contactati-ma pe andreeaUK@hotmail.com. Avem nevoie de mai multe informatii despre acest caz, Va multumesc, Andreea Iordache