Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:34 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Navodarean urmarit in Franta, gasit acasa

ro

05 Nov, 2009 02:55 2059 Marime text
urmarit.jpgUn năvodărean urmărit prin Interpol pentru două infracţiuni comise în urmă cu trei ani, în Bobigny - Franţa, a fost depistat, săptămâna aceasta, de poliţiştii constănţeni. Bărbatul se ascundea la domiciliul său de la malul mării.

Potrivit lucrătorilor Serviciului de Investigaţii Criminale - Compartimentul Criminalitate Internaţională, Constantin Ardeleanu, în vârstă de 42 de ani, a fost dat în urmărire de autorităţile franceze din Bobigny, fiind acuzat de comiterea infracţiunilor de furt şi tăinuire de obiecte furate, după ce, pe 9 ianuarie 2007, în urma unei percheziţii domiciliare la reşedinţa sa din localitatea franceză, oamenii legii au descoperit mai multe bunuri sustrase dintr-un magazin din Saint Denis. La acea dată, ancheta s-a derulat cu suspectul în stare de libertate, iar acesta a fugit înapoi în România şi a revenit la locuinţa sa din Năvodari. Pe 16 octombrie 2009, procurorii Parchetului din Bobigny au emis pe numele său un mandat european de arestare, fiind demarate căutările prin Interpol. În baza colaborării interstatale, poliţiştii constănţeni au efectuat cercetări şi au reuşit să dea de urma suspectului, la nici două săptămâni de la emiterea mandatului. Constantin Ardeleanu a fost ridicat de la domiciliul său din Năvodari şi depus în Arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, sub incidenţa ordonanţei de reţinere dispusă de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel. În perioada următoare, dosarul va ajunge pe masa magistraţilor constănţeni, care vor confirma mandatul, urmând ca Ardeleanu să fie predat unei escorte a Poliţiei franceze.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ARDELEANU LENUTA 19 Nov, 2009 21:17 SUNT SOTIA ACESTUI OM .dar in viata nu cei care sunt vinovati platesc .....el este nevinovat .in primul rand nu era urmarit ptr lucra cu politia tot ce se scrie sunt numai minciuni