Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:26 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nica Vasea pleaca in Germania

ro

12 Aug, 2010 00:00 4616 Marime text
vasea.jpg Traian Vasea, zis Nică, poate părăsi ţara. După ce i-au respins cererea fratelui său de a i se încuviinţa deplasarea în Austria pentru a fi alături de soţia sa la naşterea celui de-al doilea copil, judecătorii constănţeni i-au dat „undă verde“ lui Nică pentru a merge la o clinică din Germania să se trateze de problemele pe care le are la coloană.

Ieri, magistraţii Tribunalului Constanţa au respins solicitarea formulată de Traian Vasea de a i se ridica interdicţia de a părăsi ţara, dispusă în dosarul în care este cercetat pentru tentativa de omor calificat comisă asupra lui Stila Sarafu, în luna noiembrie 2007. Totuşi, pentru că Nică a motivat cu acte că suferă din pricina coloanei, magistraţii s-au înduplecat de soarta lui şi i-au dat voie să plece pentru două luni din România, începând cu data de 20 august, urmând ca acesta să se interneze la o clinică din Germania.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mai putin important 28 Aug, 2013 18:21 stau de multe ori si ma intreb un lucru, de ce toata lumea(si ma refer doar la persoanele care nu-i cunosc personal pe acesti frati) ii acuza, ii vorbesc doar de rau , arunca cu noroi in ei? De ce ? pt ca acum 10 ani s-au batut intre ei(odata erau cu totii prieteni). Din cei care ii judecati stiti ce lucruri bune au facut? stiti pe cati au ajutat atunci cand nu aveau mai mare nevoie? de ce judecati?
  • just 12 Aug, 2010 12:41 au primit judecatorii partea ca intotdeauna si nu vedem CSM DIICOT