Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:28 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noul preşedinte al Asigurărilor a revigorat Poliţia Constanţa

ro

28 Sep, 2011 02:15 1163 Marime text
buzoianu_Sursa_1asig.ro.jpgDatele oficiale arată că noul preşedinte al Comisiei pentru Supravegherea Asigurărilor, Constantin Buzoianu, este absolvent al Facultăţii „Economia Industriei - ASE Bucureşti"

Fostul inspector şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, Constantin Buzoianu a primit, ieri, aviz favorabil din partea comisiilor reunite de buget-finanţe ale Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru funcţia de preşedinte al Comisiei pentru Supravegherea Asigurărilor. Foştii colegi de la Constanţa ai lui Constantin Buzoianu spun că acesta, în calitatea de şef al Poliţiei Judeţului, a fost cel care a adus un suflu nou IPJ-ului de la malul mării.

Datele oficiale arată că noul preşedinte al Comisiei pentru Supravegherea Asigurărilor, Constantin Buzoianu, este absolvent al Facultăţii „Economia Industriei - ASE Bucureşti" (1971) şi a urmat un curs postuniversitar la Academia de Studii Economice Bucureşti. În ceea ce priveşte experienţa profesională, Constantin Buzoianu a fost consilier al preşedintelui companiei de asigurări Omniasig, director general al Direcţiei Generale de Paşapoarte, Poliţie de Frontieră şi Străini, inspector şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa şi inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Transporturi pentru Regionala CFR Constanţa. Ziarul Financiar arăta ieri că „în 1997, el (nr. Constantin Buzoianu) este trecut în rezervă, iar peste un an este angajat la Omniasig, pe postul de consilier al directorului general de atunci, Constantin Toma. Din 2006 el ocupă funcţia de vicepreşedinte al CSA". Foştii colegi de la malul mării ai colonelului Buzoianu spun că acesta a reprezentat un nou suflu pentru Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa, aducând totodată o relaxare benefică printre lucrătorii din vremea respectivă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii