Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:13 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Politia Cernavoda spune ca fiul consilierului Soare conduce beat

ro

16 Aug, 2010 00:48 7722 Marime text
cap_3.jpgLucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa au depistat în trafic, pe parcursul zilei de sâmbătă, mai mulţi şoferi cărora le-au întocmit dosare penale pe motiv că ar fi încălcat legea. Printre cei ghinionişti se numără şi Alexandru Soare, de 22 ani, fiul consilierului local PDL Cernavodă Ionel Soare. În ciuda celor declarate de rutierişti, politicianul spune că fiul său este nevinovat şi că a căzut în plasa unor proxeneţi, care conduc poliţia din localitate.

soare.jpgOficialii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa susţin că poliţiştii rutieri din Cernavodă l-au depistat „în trafic pe Alexandru Soare în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice fiind sub influenţa băuturilor alcolice". „În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, tânărul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice. Pentru fapta sa, bărbatul s-a ales cu un dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a celor petrecute", se mai arată în raportul oamenilor legii. Cu toate acestea, consilierul local PDL din Cernavodă, Ionel Soare, are o cu totul altă variantă, declarându-ne că ceea ce i s-a întâmplat fiului său este o înscenare. „Copilul meu era în parcarea situată vizavi de restaurantul Hollywood, cu Neluţu Sava. Nu era pe drumurile publice, iar maşina, din câte am înţeles, era staţionată. El avusese o altercaţie cu unul cunoscut după numele de Piron, şi apoi, în timp ce stătea de vorbă cu acest Piron, a apărut şi maşina poliţiei", ne-a declarat Ionel Soare. Alesul local a acuzat că „Poliţia acţionează la comanda peştilor din Cernavodă". Soare este de părere că fiul său nici nu era băut şi aşteaptă ca rezultatul probelor biologice să lămurească situaţia.

Se aşteaptă rezultatele de la Medicină

„Este un abuz. Până şi comandantul Poliţiei Cernavodă mi-a spus că este un abuz al poliţiştilor de la Circulaţie", a adăugat Ionel Soare. În replică, şeful Poliţiei din Cernavodă, comisarul Nicolae Emilian, spune că Ionel Soare poate face „orice fel de afirmaţie doreşte". „Acum aşteptăm rezultatul de medicina legală, care să ne confirme (n.r. că Alexandru Soare se afla sub influenţa băuturilor alcoolice). Din punctul meu de vedere, acuzele conform cărora poliţiştii sunt conduşi de un proxenet nu-şi au rostul. Mie mi s-a raportat că în urma testării cu aparatul etilotest s-a luat decizia ca şoferul să fie condus la Spitalul Teritorial Cernavodă, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Probele vor fi înaintate medicilor din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală şi în funcţie de rezultatul acestora vom continua cercetările în vederea soluţionării cauzei", a mai completat şeful Poliţiei din Cernavodă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ion vasile 20 Jan, 2011 03:03 va luati de emil si de pesti, dar dece nu vb si dece se ocupa soare jr
  • mihail 29 Nov, 2010 09:52 am sa cer corpului de control al ministrului de interne o ancheta la pol din cernavoda
  • marinica soferul 16 Aug, 2010 22:30 EU AM AUTOTURISM PROPRIETATE PERSONALA SI NU L-AM VAZUT PE ACEST NICOLE EMILIAN CU TOATE CA ARE PATRU MASINI DE LUX SA ALIMENTEZE LA PECO DIN CERNAVODA.PROBABIL CA ARE PECO PROPRIETATE DE NU ESTE VAZUT ALIMENTAND IN ORAS.PROBABIL ALIMENTEAZA LA DIFERITE FIRME DIN CERNAVODA PENTRU A INCHIDE OCHII DIRECTORILOR CARE UMBLA BETI PRIN ORAS.
  • MICHELANGELO 16 Aug, 2010 18:05 Daca are curajul S-MENUL sa ne spuna daca GAZANUL,VIOREL PESTEsi alti ciortani au mai mult de cateva clase primare?.Sa ne spuna de unde procura Emil motorina cu care fiica-sa se plimba NON STOP prin Cernavoda ?.De la ARGOS daca nu stiti ca sa inchida ochii politia cand baiatul "Directorasului"Garleanu sa plimba la 14 ani cu masina prin Cernavoda.
  • MARCOS 16 Aug, 2010 14:08 Nu vedeti ca prin orasul Cernavoda circula numai masini de lux.Taticul lor este Emilus (S-MENUL) caruia interlopi ii decarteaza EUROII..Sa ne confirme Emil cum si-a obtinut permisul de conducere patroana firmei SC BEATRICE SRL din localitatea Saligny cu domiciliul in str.Vasile Alecsandri care are numai doua clase primare ?...
  • marian 16 Aug, 2010 13:23 nu mai conteaza ca esti stationat sau in trafic,politia chiar isi face de cap,este foarte posibil sa fie ordinul vreunui "peste" ,stim cu totii ca sant prietenii lui emil acesti interlopi ai orasului, care datorita lui emil calca in piciaore pe oricine, doar au politia sub papuc. A VAZUT CINEVA IN ORASUL CERNAVODA VREUN "PESTE ARESTAT? CAT VA FI EMIL SEFUL POLITIEI NICI N-O SA VEDETI! de ce nu l-au oprit in trafic pe fiul lui soare? atunci nu mai avea nimeni ce comenta!
  • daniel 16 Aug, 2010 10:54 Emil mai bine ar tine-o in frau pe fiica lui cea nimfomana, care hartuieste sexual in special barbati insurati,o panarama si o curva.As vrea sa-l intreb pe emil, ce s-a intamplat cu copilul pe care el insusi l-a accidentat grav in cartierul Columbia? Vedem cu totii ca emil e bine mersi nu a patit nimic fiindca incalca toate legile posibile din tara romaneasca. E un interlop mai mare decat toti interlopii, aparatorul pestilor din cernavoda, Doamne scapa-ne de el!
  • mihai 16 Aug, 2010 08:05 Exista martori , fiul lui soare se afla in parcare la restaurantul lui nelutu sava, cred ca s-a actionat la comanda "pestilor", care decarteaza luna de luna in garajul lui emil, acolo este "biroul de decartare al pestilor", iar daca unui peste i se nazare ceva da telefon lui emil si-l pune sa execute ce vor ei. Soare nu te lasa ,ca ne-am saturat de tot ce face Emil in cernavoda, da-i in judecata ca nu aveau voie sa-i ia permisul cand el stationa.