Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
04:23 05 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primesc vizite de marţi până joi Cine sunt şefii SIPI Constanţa

ro

01 Dec, 2010 01:55 3586 Marime text
cap_3.jpgComandanţii de la fostul „Doi şi-un sfert" Constanţa, inspectorul principal Florin Dan Secăreanu, comisarul Marius Daniel Manole şi comisarul şef Ion Constantin, deşi sunt mai puţin cunoscuţi cetăţenilor Constanţei, primesc audienţe. Foarte interesant, cu o activitate care îi ţine mai mult într-o zonă de umbră - făcând parte, totuşi, dintr-un serviciu secret - cei trei şefi ai fostului „Doi şi-un sfert" nu s-au sfiit în 2007 să-şi facă numele public, acţionând în instanţă Ministerul Administraţiei şi Internelor, alături de alţi 1100 de ofiţeri ai DGIPI, pentru prime şi sporuri.

Cei interesaţi să ia legătura cu şefii Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Constanţa sau să reclame diverse aspecte pot fi primiţi în audienţă la şeful Serviciului, inspectorul principal Florin Dan Secăreanu, în fiecare marţi, între orele 10.00-11.30. La rândul său, adjuncţii inspectorului Secăreanu, anume comisarul Marius-Daniel Manole şi comisarul şef Ion Constantin, amândoi şefi de birou, pot fi vizitaţi miercurea şi, respectiv, joia, în acelaşi interval orar. Informaţiile privind modalitatea de contactare a superiorilor SIPI Constanţa au fost afişate la avizierul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa. În ceea ce-i priveşte pe cei trei şefi ai SIPI Constanţa este de menţionat că aceştia s-au aflat printre ofiţerii Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă care, în 2007, au dat în judecată Ministerul Administraţiei şi Internelor şi Ministerul Economiei şi Finaţelor pentru prime şi sporul de fidelitate. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Secţiei contencios administrativ şi fiscal a Curţii de Apel Bucureşti în luna iunie 2007, sub numărul 4548/2/2007, iar numele celor trei şefi ai SIPI Constanţa se pierd în şirul celor peste 1.100 de ofiţeri de la Interne din toată ţara care au dat în judecată ministerul. După vacanţa judecătorească, în septembrie 2007, Secăreanu, Manole şi Constantin s-au aflat pe lista celor aleşi: Curtea de Apel Bucureşti a obligat ministerul să le acorde „contravaloarea primei 2004-2006 actualizată şi sporul de fidelitate pe 2005 actualizat". Ulterior, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis recursul Ministerului Economiei şi Finanţelor numai cu privire la acţiunea îndreptată împotriva acestui minister, respingând-o pe motiv că a fost introdusă împotriva unei autorităţi care nu are calitate în dosar.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • justice 01 Dec, 2010 08:35 numiti politic nu fac nimic cu mafia clanurilor de proxeneti fratii bairam care de ani de zile ii vad toti la bariera real a vlaicu baba novac bariera caraiman lazu -minore de 12 14 ani fac sex -daca erau fete de poltisti? ati vazut cite masini de lux au procurorii vile ?e un bodel chiar la intrarea in parchet tribunal constanta? cine ia spaga de la proxeneti? de unde au procurorii si politistii masini de lux vile ? din saalariul de bugetar?ia vedeti masinile de lux audi mercedes jeeepuri vile de la primo ale lui nita?ce fac 0962? dga? dna? audiente si te dau in primire infractorilor ca la neamt..a cui e primo? de arsene din inchisoare de la slobozia ati auzit?