Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:08 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procesul lui Becali, amanat pentru ca e plecat la Monte Carlo

ro

02 Jul, 2009 17:10 1133 Marime text
becali2.jpgJudecătoria Sectorului 1 a amânat astăzi solicitarea lui Gigi Becali de ridicare a controlului judiciar, pe motiv că europarlamentarul e plecat la Monte Carlo. 

Judecătorul a cerut ca patronul stelist să se prezinte la proces pe 14 iulie, chiar dacă atunci acesta ar trebui să fie la Strasbourg.

Judecătoria Sectorului 1 a decis un nou termen pe 14 iulie, dată la care începe constituirea Parlamentului European. Prin urmare, avocatul lui Becali, Mariana Ştefan, a precizat că patronul clubului Steaua nu se poate prezenta nici la acea dată, fiind plecat la Strasbourg. Avocatul a spus că va aduce, la termenul următor, un act semnat în faţa notarului care să ateste că Becali îşi însuşeşte cererea de ridicare a controlului judiciar.

Judecătorul a spus că Gigi Becali trebuie să se prezinte în faţa instanţei. Magistratul a dispus citarea finanţatorului Stelei şi i-a pus în vedere avocatului că una dintre măsurile controlului judiciar este prezentarea lui Becali în faţa instanţei ori de câte ori este chemat. Neprezentarea poate avea consecinţe, a adăugat magistratul.

Avocatul Mariana Ştefan a declarat, la ieşirea din sala de judecată, că la termenul de marţi, 14 iulie, fie va aduce o procură semnată de Becali, fie o cerere de renunţare la proces. Avocatul a declarat că Becali trebuie să se prezinte la poliţie marţea şi joia, potrivit controlului judiciar instituit de instanţă, dar nu ştie dacă poliţia nu a schimbat programul de prezentare a omului de afaceri.

Judecătoria Sectorului 1 a amânat, luni, 29 iunie, contestaţia lui Gigi Becali împotriva măsurilor impuse de instanţă, după ce avocatul Mariana Ştefan a cerut un nou termen până la redactarea deciziei Tribunalului Bucureşti, prin care i s-a permis patronului stelist să părăsească ţara.

www.newsin.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii