Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:57 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ravagii la betie

ro

09 Nov, 2009 03:08 1605 Marime text
Un tânăr în vârstă de 28 de ani, împătimit al alcoolului, a provocat ravagii în incinta unui bar din Medgidia, după ce barmanul a refuzat să-l mai servească cu băutură. Supărat nevoie mare, turmentatul l-a atacat pe angajat cu un cuţit şi a făcut ţăndări geamul de la intrare.

Autorităţile din Medgidia spun că scandalul de proporţii a izbucnit vineri seara, în incinta barului „Darius & Daline", din localitate. După ce Nicolae Lungu, în vârstă de 28, din Medgidia, a petrecut ore în şir în bar şi s-a îmbătat crunt, barmanul de serviciu, Florinel Neca, a refuzat să-i mai dea de băut. Enervat peste măsură, turmentatul a scos un cuţit pe care îl purta la el şi s-a repezit într-o doară asupra angajatului, pe care a încercat să-l înjunghie în mână. Din cauza lipsei de echilibru, agresorul a ratat lovitura, însă a reuşit totuşi să-l rănească pe barman la mâna dreaptă. Nu s-a oprit aici, s-a năpustit furios asupra geamului de la uşa de acces şi l-a făcut ţăndări. Scenele violente s-au derulat sub ochii celorlalţi clienţi ai barului, iar unul dintre ei a sunat imediat la poliţie. În scurt timp, agresorul a fost ridicat de oamenii legii şi condus la secţie pentru a da socoteală. Bărbatul a pus totul pe seama băuturii care i-a înceţoşat mintea. Deşi barmanul pe care l-a atacat nu a dorit să depună plângere penală împotriva sa, poliţiştii îl cercetează pe scandalagiu pentru două capete de acuzare: distrugere şi port ilegal de armă albă. Ancheta demarată în acest caz continuă cu suspectul în stare de libertate.

Băutura instigă la violenţă

Poliţiştii constănţeni spun că majoritatea conflictelor de gen izbucnesc din cauza băuturilor alcoolice. Un alt exemplu concret, produs week-end-ul trecut, la Cernavodă, are în prim plan un tânăr în vârstă de 22 de ani, care a încăput pe mâna autorităţilor locale, după ce a ameninţat un bărbat cu cuţitul. Alexandru Octavian Toma a ajuns la secţia de poliţie, după ce, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, l-a ameninţat cu cuţitul pe Vasile Lucian Ion, în vârstă de 34 de ani, din aceeaşi localitate. Pentru un gest făcut la beţie, tânărul s-a ales cu un dosar penal pentru două infracţiuni: ameninţare şi port ilegal de armă albă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii