Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:27 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rezultatele acţiunii întreprinse de poliţiştii constănţeni

ro

07 Sep, 2012 01:00 1239 Marime text
Joi, între orele 07.00 şi 12.00, lucrătorii Poliţiei Municipiului Constanţa, împreună cu lucrători din cadrul RAJA Constanţa au organizat şi executat o acţiune, ocazie cu care au fost efectuate verificări şi controale la mai multe imobile.

Aceştia au urmărit modul în care sunt realizate branşamentele la reţeaua de apă şi canal a municipiului, câte şi ce persoane locuiesc la adresele respective, documentele de identitate, dacă domiciliază cu sau fără forme legale sau modul în care se respectă legislaţia rutieră.

Astfel, s-a acţionat în 59 de locuri din municipiu, cu un număr de peste 100 de poliţişti de ordine publică şi investigaţii criminale şi 4 poliţişti rutieri, fiind legitimate 642 de persoane, dintre care 53 de persoane au fost atenţionate şi 12 persoane invitate la sediul Poliţiei Municipiului Constanţa.

De asemenea, au fost controlate 42 de autoturisme şi au fost aplicate un număr de 23 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6.320 lei, fiind reţinute 2 certificate de înmatriculare şi ridicate numerele de înmatriculare de la un autoturism.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii