Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:15 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Semafor cu bucluc, vizibil doar când bate vântul (galerie foto)

ro

20 Oct, 2010 02:51 2674 Marime text
semafor_des.jpgZona intersecţiei şoseaua Mangaliei cu strada Pandurului pare să fie una cu ghinion. După ce în urmă cu câteva luni vizibilitatea semaforului de la această intersecţie era obturată de chioşcul de ziare amplasat exact lângă semafor, dar şi de sigla unei farmacii, acum problema vizibilităţii o reprezintă tocmai pomii care au crescut atât de mult încât semaforul nu se mai vede, devenind un pericol pentru circulaţie.

Semafor.jpgNici secundarul, dar nici semaforul nu se văd, indiferent că eşti la distanţă sau că te apropii de intersecţia menţionată. Am încercat să luăm legătura cu şefului Serviciului Spaţii Verzi din cadrul Primăriei Constanţa, Gheorghe Coman, care, foarte comunicativ, ne-a declarat că va merge personal la faţa locului în cursul zilei de ieri pentru a vedea problema. „Mâine (n.r. azi) de dimineaţă o echipă de lucru din cadrul Direcţiei se va deplasa să taie crengile care obturează semaforul. Campania de toamnă de toaletare a pomilor din municipiul Constanţa începe pe 1 noiembrie, dar dacă situaţia o impune ne deplasăm la faţa locului şi ne facem treaba cum se cuvine", a mai adăugat Coman. Trebuie spus că semaforul devine complet vizibil doar dacă vântul îndepărtează crengile care îl acoperă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • sco 11 May, 2011 22:44 care a fost dobitocul ala care a fixat timpul de 14 secunde la semaforul pt pietoni de la intersectia strazilori IC BRATIANU CU CUMPENEI mai dobitocule traversez dupa 14 sec abia traversez treisferturi de trecere mai marestel si tu macar la 20 de sec bravo domn primar pt ceai facut in constanta te voi alege si data viitoare (asfalt---iluminat---canalizari--locuri de joaca pt copii sincer bv tie )