Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:32 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Si Victor Popescu ar vrea sa revina la sefia IPJ

ro

05 Aug, 2010 00:00 4290 Marime text

p3-ipj_victor_popescu_01.jpgCu aproximativ două săptămâni înaintea concursului pentru conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, se schimbă macazul. Surse informate anunţă că un nou candidat râvneşte la conducerea inspectoratului de la malul mării. Noul candidat ar fi nimeni altul decât fostul şef al IPJ Constanţa, comisarul-şef Victor Popescu.

Dat pe surse drept candidat sigur, comisarul-şef Valentin Burlacu, ofiţer al poliţiei judiciare în cadrul DNA Bucureşti, se pare că şi-ar fi retras candidatura. O candidatură pe care, de la bun început, a precizat că nu şi-a depus-o. Locul lăsat liber de comisarul-şef Burlacu ar fi fost aproape instantaneu umplut de fostul comandant al IPJ Constanţa, Victor Popescu, acesta înscriindu-se la rândul său la concursul pentru funcţia pe care a deţinut-o în urmă cu patru ani. Nu este pentru prima dată când numele comisarului-şef Popescu este vehiculat cu privire la ocuparea scaunului lăsat liber în aprilie de comisarul-şef Aurelian Zaheu. Imediat după plecarea acestuia din urmă, Victor Popescu era dat ca ocupant sigur al funcţiei. Sarcina de a asigura interimatul funcţiei, până la organizarea concursului, i-a revenit însă comisarului-şef George Popa. De menţionat că Victor Popescu a mai ocupat funcţia de inspector-şef al IPJ Constanţa, începând din anul 2005. Ulterior, după îndepărtarea sa de la conducerea inspectoratului, acesta s-a reorientat spre o funcţie la „centru“, în 2008 fiind directorul adjunct al Direcţiei Generale de Combatere a Criminalităţii Organizate. La acest moment, candidaţii pentru funcţia de şef al IPJ Constanţa ar fi comisarii-şefi Dumitru Catană, George Dorel Popa şi Victor Popescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Vox Dei 05 Aug, 2010 13:49 Victoras , te astpetam cu bratele deschise , ca bine a mers cat ai fost tu aici ...
  • comisarul moldovan 05 Aug, 2010 12:19 baga tare Popescule caci baieti din vama care te sponsorizau au acum si ei nevoie de ajutor. Mirciulica fratele a uitat deplasarea in America si alea, alea iar acum probleme la vama Agigea unde detinem controlul capacului la butoiul cu smintina daia cu continut mare de grasime o stii si tu ca in vremurile bune trimeteai omul tau saptaminal sa bage degetul