Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:33 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soferita care a lovit copilul se afla in proces cu Rutiera

ro

03 Mar, 2010 01:25 2259 Marime text
cap_3.jpgAlis Andreea Maceac, tânăra şoferiţă din Constanţa care a lovit un copil pe trecerea de pietoni, era clientă veche a poliţiştilor de la Rutieră, aceştia amendând-o în urmă cu mai multe luni pentru viteză excesivă. La acest moment, Maceac se află în proces cu Poliţia Rutieră, procesul urmând să aibă termen pe 15 martie, la Judecătoria Constanţa.

Despre tânăra de 21 de ani oamenii legii spun că este responsabilă de producerea accidentului de luni seara, din faţa liceului Traian. Aflată la volanului BMW-ului cu numărul B 39 XWK, Maceac l-a lovit pe minorul Andrei C., de 14 ani, care traversa strada pe trecerea de pietoni. În urma loviturii deosebit de puternice, copilul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, în comă, însă, ulterior, starea lui s-a îmbunătăţit. Din primele cercetări, se pare că vinovată de producerea accidentului era şoferiţa de 21 de ani, dat fiind că minorul traversa regulamentar strada. Se pare însă că aceasta nu este prima greşeală pe care fata o face la volan. În toamna anului trecut, fata a contestat în instanţă o amendă primită pentru viteză excesivă de la Poliţia Rutieră. Mai exact, dosarul în care Alis Maceac a contestat sancţiunea contravenţională a fost înregistrat pe 8 octombrie 2009, pe rolul Secţiei civile a Judecătoriei Constanţa, sub numărul 29737/212/2009. Alis Andreea Maceac a chemat în judecată Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa - Serviciul Poliţie Rutieră. De menţionat că, de când a început, în luna noiembrie şi până în prezent, procesul a fost amânat de trei ori, următoarea înfăţişare fiind fixată pentru data de 15 martie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • pt baba novac 13 Apr, 2010 16:56 imbecili sunt aceia care isi dau cu parerea fara sa cunoasca cazul decat din cateva randuri inflorite dramatizate o zi buna!
  • Baba Novac 03 Mar, 2010 11:25 Ar trebui legi mai aspre pentru imbecilii care comit infractiuni la volan! Sa faca 14 ani de parnaie, cat varsta minorului lovit, fara drept de a mai detine permis de conducere! Iar celor care trec intentionat pe culoarea rosie sau nu acorda prioritate la intersectii semaforizate (atunci cand este cazul)sa li se suspende permisul pe viata!