Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:22 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

STOP consumul de alcool

ro

05 Oct, 2010 00:00 1078 Marime text

In timp ce politistii isi desfasurau actiunea  de combatere a accidentelor rutiere provocate pe fondul consumului de alcool , un sofer a fost prins cu o alcoolemie de 0,12 g pe  litru in aerul expirat .Barbatul a ajuns pe mana politistilor dupa ce a provocat un accident rutier pe bulevardul Tomis. Şoferul a vrut să întoarcă de pe banda întâi pe linia continuă şi a fost lovit de un taximetrist care circula regulamentar pe banda a doua.

Martorii spun că şoferul vinovat nu s-a asigurat când a vrut să treacă de pe prima bandă pe sensul opus de mers. A fost lovit în plin de un taximetru  care venea din spatele său, pe a doua bandă. În urma impactului, taximetristul a fost rănit uşor şi a avut nevoie de ajutorul medicilor.

În timp ce victima accidentului primea îngrijiri medicale, poliţiştii de la Rutieră îi testau alcoolemia  şoferului  vinovat cu aparatul Dragger. Bărbatul a motivat imediat nivelul  ridicat de alcool indicat de aparatul etilotest. 

Bărbatul care a provocat accidentul se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. În plus, poliţiştii îi vor reţine şi permisul de conducere pentru următoarele 90 de zile. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii