Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:34 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surse Popa ajunge pe scaunul lui Colidiuc

ro

23 Aug, 2010 00:07 1856 Marime text
cap_5.jpgCâştigarea concursului pentru comandaInspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa de către comisarul-şefDumitru Catană aduce noi ipoteze în prim-plan cu privire la echipa de conducerea IPJ. Surse avizate susţin că nu este exclus ca fostul şef interimar alinspectoratului, comisarul-şef George Popa, să facă „rocada mică" şi să sereorienteze spre postul deţinut până de curând de comisarul-şef Dorin Colidiuc.

Gurile rele spun că Popa nu s-ar da înlături de la a obţine postul deadjunct, alături de comisarul-şef Adrian Rapotan. Potrivit unor surse bineinformate, după pierderea concursului pentru comanda inspectoratuluiconstănţean, comisarul-şef Popa ar viza un alt post, tot la conducerea IPJ.Aceleaşi voci afirmă că este vorba despre funcţia de adjunct alinspectorului-şef, eliberată la sfârşitul lunii iunie, prin retrogradareacomisarului-şef Dorin Colidiuc. Post pentru recuperarea căruia Colidiuc a datîn judecată Inspectoratul General al Poliţiei Române, procesul desfăşurându-sela Curtea de Apel Constanţa. „Proiectul" pentru IPJ Constanţa, aşa cum esteredat pe surse, pare să fie următorul: comisarul-şef Dumitru Catană -inspector-şef, în timp ce comisarii-şef Rapotan şi Popa ar urma să fie cei doiadjuncţi. Totodată, în intervalul petrecut ca adjunct al IPJ Constanţa, GeorgePopa ar urma „să-şi facă rodajul" şi să acumuleze experienţa de care are nevoiepentru a conduce un inspectorat precum cel de la Constanţa. Ulterior,comisarul-şef Catană ar urma să iasă la pensie, după ce va fi obţinut gradul dechestor, iar George Popa ar candida din nou - cu succes, de această dată -pentru şefia IPJ. De menţionat că, după ce a aflat rezultatele concursului din19 august, comisarul-şef Popa a declarat că este posibil să rămână în cadrulInspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, neexcluzând posibilitatea dea opta pentru funcţia de adjunct. În acest context, rămâne de văzut care va fisoluţia pronunţată de instanţă în procesul „Colidiuc versus IGPR", dat fiindcă, în cazul unui verdict favorabil fostului adjunct ce ar implica revenirea pefuncţie, comisarul-şef Popa ar mai avea de aşteptat până să-i ia scaunul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cristina 23 Aug, 2010 23:00 Nu mai criticati dl George Popa este un om de nota 20 eu ii doresc mult succes sa ajunga cat mai sus!
  • justice 23 Aug, 2010 10:17 oamenii lui basescu-mafia pdl nu va mai rezista mult si atunci se duc dupa basinescu boc udrea cocos videanu etc pals deliorga nita teodor - mafia pdl
  • Ionica politistul 22 Aug, 2010 23:23 Cei care l-au cunoscut pe Popa stiu ca este prea mandru si prea destept ca sa ramana vioara a doua. Mai ales ca s-a dovedit un sef tare!Nu cred in varianta asta!