Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:41 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmează mutări surpriză Suspecţii de crimă în cazul Lara Şaban, audiaţi separat de procurori

ro

12 Jun, 2012 01:00 2753 Marime text
lara-LaraSaban.jpgAtât Ghiunal Gilberto Şaban, cât şi George Davidescu vor fi supuşi vineri testului poligraf, urmând ca săptămâna viitoare să aibă loc expertizele psihiatrice

Ghiunal Gilberto Şaban, fratele Larei Şaban, tânăra de 27 de ani ucisă în seara zilei de 3 mai, au fost audiat, din nou, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Pentru prima dată de la încătuşarea lor, suspectul a fost singurul reprezentat ieri de avocata Ghiulfer Aysun Ismail, pentru că celălalt individ suspectat de moartea turcoaicei, George Davidescu, fost jandarm, l-a avut alături pe Eugen Drăguşelea. Potrivit unor surse bine informate, în scurt timp unuia dintre cei doi suspecţi i s-ar putea schimba încadrarea juridică a faptei, într-una mai uşoară.

lara-ParchetuldepelangaJudecatoriaConstanta.jpgProcurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au redeschis ieri dosarul „Lara Şaban" - frumoasa turcoaică ucisă în seara zilei de 3 mai într-un apartament din municipiul Constanţa. În faţa organelor de anchetă s-au aflat atât Ghiunal Gilberto Şaban, fratele Larei, cât şi George Davidescu, cei doi fiind cercetaţi în stare de arest pentru că ar fi ucis-o pe tânăra de 27 de ani. În faţa procurorilor, Ghiunal Gilberto Şaban şi-ar fi susţinut nevinovăţia, arătând în continuare că sora sa a fost ucisă de câţiva turci şi că el nu a făcut decât că transporte cadavrul într-o lizieră şi să cureţe apartamentul, de frica presupuşilor asasini. Având în vedere că audierile au durat ieri până după închiderea ediţiei, nu se cunosc cele declarate în faţa procurorilor de George Davidescu, însă potrivit unor surse bine informate, în scurt timp, unul dintre cei doi ar putea beneficia de schimbarea încadrării juridice a faptei. Foarte interesant, atât Ghiunal Gilberto Şaban, cât şi George Davidescu vor fi supuşi vineri testului poligraf, urmând ca săptămâna viitoare să aibă loc expertizele psihiatrice. În continuare, poliţiştii caută arma crimei, dar şi poşeta Larei, de unde ar fi fost sustrasă suma de 2.000 de dolari.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii