Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:09 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vom avea un Serviciu de Crimă Organizată în port

ro

01 Sep, 2010 02:20 2168 Marime text

Portul_Constanta2.jpgComanda Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) a decis că la Constanţa este necesară înfiinţarea Serviciului Transporturi Portuare. Comisarul-şef de poliţie Lucian Muntean, adjunct al inspectorului general al Poliţiei Române, a declarat că pe lângă această structură s-a creat şi Serviciul de Crimă Organizată Port Constanţa. „Cele două structuri, împreună cu cea a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, cred că vor putea gestiona într-o măsură mai bună infracţionalitatea la nivelul judeţului. (...)

Serviciul de Crimă Organizată va ţine de Direcţia de Combatere a Crimei Organizate din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române", a mai arătat Lucian Muntean. Adjunctul inspectorului general al Poliţiei Române susţine că „toată reorganizarea se va face în interiorul judeţului, prin preluarea unor funcţii de la Poliţia de Frontieră, de la IPJ Constanţa". „Nu vom crea un plus de poliţişti în judeţ, chiar dacă ne-am dori să avem mai mulţi poliţişti în Constanţa. (...) Serviciul de Crimă Organizată Port Constanţa va avea 100 de membrii şi va funcţiona în aproximativ două săptămâni", a conchis comisarul-şef Muntean.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 01 Sep, 2010 08:31 Ar trebui infiintat si un SERVICIU SPECIAL referitor la ANIHILAREA celor care fac parte din SECTA RELIGIOASA MASONICA STRAINA, nu-i asa ??? Care sa DESCOPERE eventualii MASONI din SERVICIUL de CRIMA ORGANIZATA , din POLITIE si din ARMATA , nu-i asa ??? Degeaba sunt infiintate SERVICII daca sunt VIRUSATE de oamenii MASONERIEI INVADATOARE. C el mai grav este ca au devenit din ce in ce mai ACTIVI si EXTREM DE PERICULOSI deoarece au in dotare ARMELE RUSESTI ce le dau castig de cauza , mult curaj si INCREDERE in fortele proprii, nu-i asa ??? ALIANTA secreta RUSO- MASONICA ,isi face de cap pe teritoriul ROMANIEI, omorand romani ,in stanga si-n dreapta sub acoperirea ARMELOR cu MICROUNDE si PSIHOTRONICE RUSESTI, ascunse foarte bine prin SECRETOMANIE de catre oamenii MASONERIEI KAKI, ce activeaza in cadrul FIRMELOR DE PAZA SI PROTECTIE, nu-i asa ???