Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:09 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se cauta procurori pentru functii de conducere (document)

ro

10 Aug, 2010 00:00 1948 Marime text

Cu un nou procuror general, proaspăt instalat în funcţie, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa duce lipsă de procurori-şefi de secţie. Potrivit situaţiei date publicităţii de Consiliul Superior al Magistraturii, la Parchetul Curţii de Apel sunt vacante funcţiile de procuror-şef pentru Secţia urmărire penală, Secţia judiciară, respectiv pentru Secţia maritimă şi fluvială.

Singurele posturi de conducere ocupate sunt cel de procuror general, fiind vorba despre magistratul Elena Camelia Grecu, şi cele de adjuncţi, deţinute de procurorii Gigel Marian Alexandru şi Ioana Ursache. La polul opus, Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa se poate lăuda cu o schemă completă, funcţia de prim-procuror revenindu-i magistratului Adina Florea, iar cea de adjunct Valentinei Boboc. În ceea ce priveşte Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, prim-procuror este magistratul Gigi Valentin Ştefan, iar funcţia de adjunct i-a revenit procurorului Mihaela Mergeane, în timp ce postul de procuror-şef al Secţiei maritime şi fluviale a rămas liber. De menţionat că restul unităţilor de parchet arondate Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa au schema completă.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • justitiarul 22 Aug, 2010 13:58 Ii fac proaspetei Procuroare-sefe, cateva propuneri: -sa inainteze un raport, pe cale ierarhica, la Procurorul General al ROMANIEI-in care, sa arate toate lipsurile cu care se confrunta(pe linie de resurse umane,posturi blocate,etc.).Toate acestea sa fie luate, numai dupa ce discuta personal, cu sefii si respectiv subalternii din structurile subordonate.Ii dorim mult succes, in aceasta functie de mare raspundere.
  • justice 17 Aug, 2010 15:15 cum a fost numit teodor nita procuror laparchetul de pe linga tribunal cta desi are inca pe rol dosare penale impotriva sa nesolutiomate -voi procurorii incalcati legea 331 de functionare a justitiei -ce fac csm dna dga si sri? dat afara de 2 ori din magistratura ca judecator si procuror a fost bagat cu dedicatie in siste fara concurs de traian basescu si deliorga de la csm de mafia pdl si lucreaza numai cu dedicatie-fost avocay a al mafiei lua spagi a plecat de la garsoniera in navodari si acum e putred de bogat are interlopi care iau spaga unul e ars... ce fac slugile lui secareanu de la 0962- a fost avocat al mafiotilor care au ucis o familie iar fetita amalia ingrpoata de vie-blestemat sa fi - sotia a nita data afara din magistratura primita inapoi- sri si csm urmariti nasta -nita a -t nita - c deliorga - t basescu- samson -ioana basescu-nu sint vesnici