Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:53 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amenintarea sau prevenirea lui Hasotti!?

ro

26 Oct, 2009 02:26 1420 Marime text

Anunţul făcut de lideri ai PD-L Constanţa, potrivit cărora consilieri şi primari ai PNL l-ar susţine pentru prezidenţiale pe Traian Băsescu, a iscat nervozitate printre liberalii experimentaţi. Deşi atât preşedintele PNL, Crin Antonescu, cât şi unii lideri liberali au încercat să pună informaţia pe seama disperării din PD-L şi să manifeste un dezinteres aparent în faţa acestei „tactici" democrat-liberale, liderul grupului PNL din Senat, Puiu Haşotti, a avut o altă reacţie. Mesajul său către PD-L Constanţa şi către toţi aleşii locali liberali a fost clar: „Ei pot greşi susţinându-l pe Traian Băsescu, dar le spun acum cât se poate de ferm că vor avea ce regreta". Deşi mesajul său a sunat mai degrabă a ameninţare, senatorul Puiu Haşotti a afirmat că mesajul său a reprezentat, în fapt, un gest colegial: „Îi previn, nu-i ameninţ".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • bai machidoni 26 Oct, 2009 09:03 ia faceti voi un partid al vostru si lasati-i pa ceilalti in pace! hasoti,stavrositu etc
  • liberalul democrat 26 Oct, 2009 04:02 Hasotti se vrea continuatorul autoritarismului familiei Bratienilor,dar uita ca face parte dintr-un partid balama de tinichea a carui doctrina n-are nici o legatura cu liberalismul traditional sau cu neoliberalismul.Ca si celelalte partide din Romania,PNL nu este decat o incropeala ,o adunatura de plescari de mana doua,ajunsi la putere prin fraude de tot felul si care ies la "produs" pe linia de centura cu ocazia alegerilor.
  • Hasotiuotule dispari cu totul 26 Oct, 2009 00:48 E democratie lumea face ce vrea nu fiecare face ce vrea asta Hasotiotu care doarme in parlament alaturi de altii ca el.