Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:24 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antonella - Xena Marinescu, prinţesa războinică a PSD-ului (video + galerie foto)

ro

11 Sep, 2010 00:00 3777 Marime text
xena_psd.jpgDeputata Antonella Marinescu a fost reconfirmată ieri pe funcţia de preşedintă a organizaţiei municipale de femei a PSD Constanţa.

Realegerea social-democratei la conducerea femeilor de la municipiu a fost făcută pe un fundat sonor deosebit: melodia de început a serialului Xena, prinţesa războinică. Astfel, Antonella Marinescu a continuat „revoluţia iniţiată de Radu-Che Guevara Mazăre şi de Victor - Mao Zedong Ponta la Conferinţa organizaţiei judeţene a formaţiunii politice. Evident, PSD-ista a avut şi o explicaţie pentru alegerea cântecului: „Dacă preşedintele organizaţiei judeţene, Radu Mazăre, ne-a îndemnat la luptă, la război, eu am ales coloana sonoră din Xena, prinţesa războinică, ca să arătăm că şi noi suntem nişte luptătoare“. Însă, Radu Mazăre nu a fost prezent la lucrările Consiliului organizaţiei municipale de femei. Atât el, cât şi Nicuşor Constantinescu, prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene a partidului şi-au trimis vicepreşedinţii de la Primărie, respectiv Consiliul Judeţean: Decebal Făgădău, Cristinel Dragomir şi Cristian Darie. Alături de doamnele de la municipiu s-a mai aflat şi şefa femeilor din organizaţia judeţeană, Mariana Gâju, dar şi Lucian Băluţ, preşedintele organizaţiei municipale a PSD. Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, le-a spus colegelor sale de crez politic faptul că „în aceste vremuri nu este uşor să zici «Da, eu sunt social-democrat şi aşa voi rămâne»“. „O femeie puternică are în spate alte sute de femei puternice“, a mai spus preşedintele organizaţiei judeţene de femei, care nu a omis să le mulţumească lui Mazăre şi Constantinescu pentru susţinere. La rândul său, Decebal Făgădău şi-a amintit că a dus lupte grele, pe câmpul războiului politic, alături de femeile din organizaţie şi că, din păcate, urmează bătălii la fel de grele. „Până acum am câştigat tot, dar ne-a bătut un om. Un om care acum îi bate pe ai lui“, a mai spus viceprimarul Constanţei, care le-a urat PSD-istelor de la municipiu să o realeagă pe Antonella Marinescu. Fapt care s-a şi întâmplat, deputata fiind unica nominalizată pe funcţie. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 12 Sep, 2010 10:54 Cred si eu ca se considera LUPTATOARE din moment ce partidul PSD si aliatul , PNL au arme destul de multe si de sofisticate pentru a-si permite sa se LAUDE , nu-i asa ??? Ma refer in special la ARMELE cu MICROUNDE si cele PSIHOTRONICE ce le pot manevra numai OAMENII INTELIGENTI din sistemul de internet , nu-i asa ???