Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:07 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aurica Ţârţâră, şefă peste Utilităţi Publice la Cernavodă

ro

28 Oct, 2010 00:00 2195 Marime text
cernavoda_-_primaria.jpgEste oficial: oraşul Cernavodă şi-a înfiinţat firmă. SC Utilităţi Publice Cernavodă a fost înregistrată la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului.

Rezoluţia de înfiinţare a societăţii comerciale a fost publicată în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a, nr. 4413/26.10.2010.
Relatam într-o ediţie anterioară faptul că aleşii locali ai oraşului Cernavodă au decis în luna august trecerea serviciilor de salubritate, întreţinere de spaţii verzi şi termoficare, în subordinea SC Utilităţi Publice SRL, al cărui administrator este Consiliul Local Cernavodă. Aşadar, gestiunea acestor servicii publice nu se va delega prin licitaţie unor operatori privaţi, aşa cum ar fi dorit primarul Mariana Mircea. Societatea a fost înfiinţată în ideea de a nu-i concedia pe cei peste 200 de angajaţi ale căror posturi trebuie restructurate conform prevederilor OUG 63/2010. Potrivit MO, fondatorul SC Utilităţi Publice Cernavodă SRL, Consiliul Local, deţine 100% din beneficii şi pierderi. Administratorul firmei este Aurica Ţârţâră, care are mandat până la 6.10.2012. Aceasta este o fostă angajată a primăriei, revenită din concediul de creşterea copilului şi care anterior a ocupat funcţia de şef al Serviciului de Gospodărire Comunală. Societatea cu sediul pe str. Prelungirea Seimeni are ca domeniu principal activităţi de curăţenie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii