Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:26 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Banias il ia de urechi pe Mazare din cauza Cazinoului

ro

07 Jul, 2010 02:45 2449 Marime text
banias_07_iulie.jpgPreşedintele PDL Constanţa, Mircea Banias, se arată consternat în faţa modului în care primarul Radu Mazăre cheltuieşte banii publici.

Senatorul PDL şi-a exprimat îngrijorarea pentru felul în care arată zona peninsulară a Constanţei şi a dat vina pe administrarea edilului Mazăre. „Primarul Mazăre ar trebui să fie mai atent pe ce cheltuieşte banii publici. Zona peninsulară a oraşului şi Cazinoul cu faleza din apropiere arată ca după război. Cele mai importante puncte de atracţie turistică ale oraşului nu prezintă interes pentru primarul Mazăre. Sau poate că acesta aşteaptă să se dărâme de tot şi Cazinoul aşa cum s-a dărâmat zilele trecute o clădire din Piaţa Ovidiu", a susţinut Mircea Banias.

Nici măcar asfaltările recente care au fost făcute pe bulevardul Ferdinand nu l-au mulţumit pe senator. „Sunt cheltuite sume exorbitante de bani pe asfaltări acolo unde nu este nevoie: bulevardul Ferdinand nu necesita lucrări de asfaltare totală, ci era suficient să fie asfaltate unele porţiuni. În schimb, s-ar fi putut asfalta alte străduţe pe care oamenii îşi distrug maşinile sau s-ar fi putut reabilita faleza de la Cazino astfel încât să nu ne prindă sezonul estival cu ea aproape prăbuşită", a mai adăugat Mircea Banias.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mia 07 Jul, 2010 12:22 Ma adresez celor de la ziarul Ziua pe care ii rog frumos sa publice si un articol despre asfaltarea din Compozitorilor. E in mijlocul orasului si nu se dau semne ca s-ar asfalta ceva vreo data. Nici macar o masina de piatra..ceva..nu toarna pe strazi..sau griblura( sau cum se numeste). Ideea e ca pana si in cartierele aparute intre Constanta si Ovidiu e turnat asfalt si nici acolo nu sunt toate casele ridicate 100%. Ma gandesc ca macar pana unde e construtit total (adica mai mult de 50% ) s-ar putea turna asfalt ca si noi platim taxe si impozite.
  • cristina 07 Jul, 2010 10:05 ce comicarie....auzi, Banias se ia de mazare....daca se repede ala in el, banias fuge chelalaind, ca un catel dintr-ala mic ce se da la un dulau. Ti-a dat voie mazare sa vorbesti? Am auzit ca nicusor te prefera pt primarie, ca mazare te bate de nu te vezi. De aia te agiti tu asa si "dai" in mazare. Iti dau si tie un os de ros dupa ce ii ajuti sa iasa din nou primar si presedinte de cj?
  • Titel 07 Jul, 2010 05:02 Pai si Ferdinandul tot odata la 2 ani lau asfaltat. Stai linistita ca la anul o sa vina la tine :))
  • andreea 06 Jul, 2010 23:49 Asa este. Mai mare rusinea. se asfalteaza aceleasi strazi numai ca sa ia ochii constantenilor ca face ceva cu banii lor. eu stau pe IC Bratianu si bd asta a fost asfaltat integral o data la 2 ani. nu m-ar mira sa inceapa iar asfaltarea lui desi a fost anul trecut asfaltat.