Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:57 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Basescu se va lansa in Parcul Prefecturii

ro

26 Oct, 2009 01:46 1625 Marime text
cap5.jpgChiar dacă organizaţia judeţeană de la malul mării a vrut să desfăşoare lansarea preşedintelui Traian Băsescu în piaţa Ovidiu, în cele din urmă, s-a ales parcul din spatele Prefecturii Constanţa. Motivul care a stat la baza acestei alegeri: poate se repetă norocul de acum cinci ani, când preşedintele Traian Băsescu şi-a lansat candidatura pentru primul mandat în acelaşi loc.

„Victoria a început de la Constanţa", a susţinut deputatul Constantin Chirilă, la întâlnirea de ieri a reprezentanţilor Biroului Permanent Judeţean.

„Locul este încărcat de valoare simbolică. În urmă cu cinci ani, preşedintele şi-a lansat candidatura tot acolo şi s-a dovedit că a fost cu succes. Şi de această dată, vrem să finalizăm la fel de victorioşi", a mai completat liderul organizaţiei judeţene, Mircea Banias.

Cât despre amploarea evenimentului din week-end-ul care vine, Banias a susţinut că se aşteaptă la prezenţa a câteva mii de simpatizanţi şi membri PD-L din municipiu, judeţ, dar şi din judeţele limitrofe. „Am invitat membri ai organizaţiilor judeţene din Călăraşi, Ialomiţa şi Tulcea, sperăm să avem în jur de 1.000 - 2.000 de participanţi, iar din Constanţa, mizăm pe mobilizarea a 10.000 de simpatizanţi şi membri democrat-liberali. Probabil va fi şi un spectacol, sperăm că vor veni şi foarte mulţi constănţeni", a evidenţiat Banias. Şeful de la judeţ a susţinut că în aceste zile, până la evenimentul de lansare a lui Traian Băsescu pentru un nou mandat la funcţia supremă în stat, se va face o campanie intensă de informare a constănţenilor în acest sens, amplificată de cea pentru referendum.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • constantean portuar 27 Oct, 2009 23:15 Sefii din port - care sint sefi doar pentru ca au fost inscaunati de PDL (ca de profesionalism nici nu poate fi vorba, din contra!!!)- au inceput deja in aceste zile sa le transmita salariatilor din subordine sa fie prezenti la primirea lui Base - CA PE VREMEA COMUNISTILOR -! Le doresc o vreme cit mai ploioasa si mai friguroasa pentru ziua de simbata cind le vor tremura chilotii de frica ca nu au asigurat numarul necesar de SIMPATIZANTI PDL pentru baia de multime.
  • liliana 26 Oct, 2009 16:58 vine la Constanta sa incaseze banii adunati de la sefii de deconcentrate pentru ocuparea functiilor??? Rusine!Rusine! Cum este posibil sa conditionez numirea in functie de conducere la o institutie publica de anumite sume de bani?? Asta inseamna profesionalism?? Nu ati invatat nimic din arestarea lui Ciobanu de la ITM?? Dupa ce a dat bani sa ocupe o functie de conduecre a crezut ca-i poate recupera prin solicitarea de spagi de la angajatori dar iata ca nu a fost sa fie.
  • hotii si hotomanele 26 Oct, 2009 16:01 Ar trebui sa va fie rusine sa mai scoateti capul in lume la cate magarii ati facut.Dar trevbuie sa se bata dl. cavaler pentru domnitele sale , in principal Udrea ca sa nu faca nitica parnaie pentru banii furati de la minister .
  • Diana 26 Oct, 2009 11:24 Da, am fost niste prosti ca v-am votat. Acum sa va voteze cine o mai vreau. Acasaaaaaaaaa! Sa nu mai avem de a face cu tine, Traiane!!!!!Cel mai rau presedinte posibil.
  • Sa vina si 3 vrajitoare, poate e cu noroc! 26 Oct, 2009 09:03 Daca au superstitii ca babele, inseamna ca stau foarte prost, si le e foarte frica! Probabil vor pierde alegerile, pt ca la romani este si vorba populara: Ulciorul nu merge de doua ori la apa!