Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:26 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidatul liberal la Adamclisi, „racolat" din PDL

ro

20 May, 2010 04:19 945 Marime text
candidat_pnl_-_dorina_serbanescu.jpgDorina Şerbănescu, aspirantul liberal la primăria din Adamclisi, a fost membru democrat-liberal, din 2006 până în urmă cu câteva săptămâni.

După ce în urmă cu puţin timp, liberalii anunţau că au un candidat la primăria rămasă fără primar după moartea lui Emilian Burcea, ieri, Dorina Şerbănescu a venit în faţa presei locale pentru a-şi pune pe tapet intenţiile şi planurile pe care le are în calitatea sa de posibil candidat. „Credem că are prima şansă la primărie, dovedită în urma sondajului pe care l-am efectuat în localitate", a lăudat-o Cupşa. Şebănescu s-a declarat conştientă de lupta grea pe care trebuie să o ducă dacă vrea să câştige primăria, apreciind însă că şi contracandidaţii săi sunt la fel de puternici şi cu şanse mari. Aceasta a susţinut că în cazul în care va reuşi să ajungă în funcţia de primar, printre numeroasele proiecte pe care intenţionează să le pună în aplicare, va încerca să dezvolte o piaţă locală şi prin acest lucru va duce la crearea unor locuri de muncă.

Cât despre activitatea sa politică până la momentul în care a ajuns să reprezinte partidul la nivelul localităţii, Şerbănescu a fost membru al organizaţiei PDL, din 2006 până când cei de la PNL i-au oferit o nouă şansă, mult mai mare faţă de cele pe care le avea dacă rămânea în partidul democrat-liberalilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii