Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:11 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidatul PNL la Primaria Constanta va fi anuntat in mai

ro

14 Jan, 2010 02:20 1535 Marime text
cap_2.jpgÎncă de la finalul anului trecut, preşedintele organizaţiei judeţene PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, destăinuia jurnaliştilor că liberalii se pregătesc, sub o formă sau alta, încă de pe acum, pentru alegerile locale din 2012.

Şi, cum strategii nu poţi elabora anticipat, neştiind care va fi contextul la vremea respectivă şi nici problemele ce vor rămâne nerezolvate până atunci, unica direcţie pe care pot acţiona liberalii este aceea de a-şi identifica aspiranţii la mandatele de primar. Dar nu orice aspirant, ci pe aceia care vor să intre în competiţie şi au şanse reale de a câştiga.

Dacă democrat-liberalii se pot lăuda că au avut doi primari ce au condus municipiul Constanţa după Revoluţie, liberalii n-au în palmares acest trofeu. Iată de ce, se caută cu ardoare un candidat cu potenţial şi ce ar putea atrage electoratul de partea sa. „Am început discuţiile cu mai multe persoane însă, până la ora actuală, nu avem confirmarea nici uneia", ne-a declarat preşedintele PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir. El a menţionat că discuţiile au avansat dar a ţinut să precizeze că nici un nume nu va fi făcut public până ce persoanele respective nu vor confirma că sunt interesate să accepte provocarea. „Când vom avea o persoană care să accepte propunerea noastră de a candida pentru funcţia de primar al municipiului Constanţa, vom face public numele. Tocmai pentru a da timp tuturor să se decidă am dat ca termen limită luna mai", a specificat liderul judeţean al PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 17 Jan, 2010 14:11 LIBERALII vor sa se foloseasca de ALIANTA DIN OPOZITIE pentru a pune mana pe conducerea primariei municipiului Constanta si implicit pe conducerea intregului judet CONSTANTA.Asta ,niciodata !!! Cat timp in biroul de conducere al partidului liberal Constanta exista si IONEL CHIRITA ,fost primar liberal al orasului HARSOVA de Constanta ,care a lasat primaria cu DATORII LA BANCI PE 15 ANI DE ZILE si o gramada de cladiri SOCIALE NEFINALIZATE, desi avusese la dispozitie SUTE DE MILIARDE LEI VECHI,PNL-ul de Constanta NU ESTE RECUNOSCUT ca partid politic in functiune.PNL-ul sa-si faca CURATENIE in partid,si dupa aceea sa RAVNEASCA la conducerea PRIMARIEI CONSTANTA.In caz ca nu se apeleaza la aceasta masura ,se va considera ca IONEL CHIRITA a ACTIONAT cu acordul tacit al celor din conducerea acestui partid de dreapta, numit PNL de Constanta.
  • surmelis argentina pusa 14 Jan, 2010 12:40 LIBERALII care nu sustin bugetul Romaniei pe 2010 si nu au facut nimic pentru stabilizarea crizei economice ,nu au ce cauta la conducerea primariei Constanta ,de care depinde dezvoltarea si celorlalte orase ale judetului. Inca nu s-a clarificat DISPARITIA BANILOR proveniti de la Guvernul Tariceanu pe cand primar liberal era IONEL CHIRITA al orasului HARSOVA de Constanta.
  • exliberalu 14 Jan, 2010 09:05 mai bine la ti lua pe stan si la ti duce in congo primar decit in t-ghiol