Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:23 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce face subprefectul Curt-Mola in timpul serviciului

ro

21 Jul, 2010 00:57 2579 Marime text
cap_2.jpgNoul subprefect al Constanţei s-a pus cu burta pe carte, din dorinţa de a ţine pasul, „legislativ" vorbind, cu şeful său, prefectul Claudiu Palaz.

La mai puţin de o săptămână după ce a fost numit subprefect al Constanţei, Aidun Curt-Mola are multă treabă în Prefectură. „Deocamdată învăţ legile şi toate regulamentele care trebuie aplicate aici", a declarat Aidun Curt-Mola. Subprefectul a preluat aceleaşi atribuţii pe care le avea şi fostul subprefect pensionat Mircea Iustian. „Aştept noua fişă de post a subprefectului, care va fi alcătuită în urma restructurărilor care au avut loc. Până atunci, mă ocup de comisia de fond funciar şi de deconcentrate, cu şefii cărora am avut prima videoconferinţă la sfârşitul săptămânii trecute. Ieri am ţinut şi primele audienţe", a mai adăugat Aidun Curt-Mola.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • justice 21 Jul, 2010 09:01 tatarii au dat o pe fata cu basescu boc si mafia pdl deci sint de acord cu genocidul pdl udttmr di udtr - ei nu au pensionari bugetari? la cite milioane fura anual -un milion euro pe an fiecatr turci si tatri? unde sint banii? ce fac dna si sri? iau soaga si tac