Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:27 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce rol a jucat Chesoi in scandalul eolienelor din Cogealac

ro

31 Jul, 2010 00:00 2252 Marime text
chesoi.jpgPreşedintele PNŢCD Constanţa, Tudorel Chesoi, a anunţat acum câteva zile că va organiza un miting de protest la Cogealac, împotriva celor care construiau eoliene în zonă. Visul i s-a împlinit şi manifestaţia a degenerat într-un scandal în urma căruia mai multe persoane au fost rănite. Ieri, Chesoi a explicat ce căuta în miezul evenimentelor, la Cogealac. „Am fost anunţat cu o oră înainte de începerea mitingului şi m-am dus acolo pentru a supraveghea efectul politic pe care putea să-l creeze mitingul. Am această obligaţie în calitate de preşedinte de partid, să supraveghez orice manifestaţie organizată de partid, pentru a nu se depăşi linia partidului“, spunea Tudorel Chesoi. Însă, tot acesta a afirmat că iniţiatorii au fost „doi cetăţeni din Cogealac nemulţumiţi“. Deci, este sau nu PNŢCD iniţiatorul mitingului?! În altă ordine de idei, preşedintele ţărăniştilor a arătat şi de ce era Hristu Cati interesat de afacerile cu eoliene. „Are 1.000 de hectare, pe care este imposibil să nu se monteze eoliene, pentru că acest teren este propice instalării turbinelor, după cum susţin specialiştii care au măsurat puterea vântului în zonă. Ştiu că cei de la CEZ amplasează 78 de eoliene, iar cei de la Eolica Dobrogea, 380, şi niciuna dintre acestea nu poate ocoli pământul primarului“, a mai susţinut Chesoi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mihai Pop 31 Jul, 2010 13:26 Din moment ce a anuntat ca va organiza un miting in comuna Cogealac inseamna ca a premeditat aceasta actiune pentru anumite interese numai de el stiute. " am fost anuntat cu o ora inainte " sa o creada el ." efectul politic " ? Doamne Dumnezeule . " am aceasta obligatie " pai de ce a lasat sa degenereze mitingul ? PNTCD-ul nu are nici un membru de partid implicat in aceasta actiune . Daca este asa vreau sa vad o singura persoana implicata in aceasta marsavie ca recunoaste cu mana sus in care sa tina carnetul de membru al Partidului National Taranesc Crestin Democrat .
  • costel 31 Jul, 2010 05:04 De ce nu spune d-l Chesoi ca el a fost initiatorul acestei aciuni mafiote? De ce nu spune d-l Chesoi cati bani a luat el pana acum si cati urma sa ia din aceasta afacere murdara a primarului si a lui? De ce nu spune d-l Chesoi de unde a avut bani sa-si faca in 10 ani:Spalatoria Tompy, Piata Obor, Hotelul Ioana, Vila la Techirghiol, Vila la Primo etc. Pun pariu ca a facut cu bani de la soacra.???!!! Oare nimeni nu se sesizeaza dintre organele statului? Poate presa forteaza mana acestor organe care inchid ochii,oare dezinteresate? Voi reveni.