Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:08 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cei patru senatori de Constanta s-au potrivit la calcule Aceleasi sume cheltuite in ianuarie, pentru birourile senatoriale

ro

22 Mar, 2010 04:24 1230 Marime text
Aşa cum arată ultimele date postate pe site-ul Senatului, la categoria informaţii economice, în luna ianuarie, senatorii de Constanţa par să se fi înţeles în ceea ce priveşte costurile pe care le-au avut de făcut pentru birourile lor senatoriale.

Astfel, cu excepţia social-democratului Nicolae Moga care a folosit din visteria ţării 10.431 lei pentru costurile Moga-mobilului său dar şi a salariilor angajaţilor, ceilalţi trei, liberalul Puiu Haşotti, democrat-liberalul Mircea Banias dar şi pesedistul Alexandru Mazăre au cheltuit fiecare exact câte 10.491 de lei. Cei mai mulţi bani au fost direcţionaţi către salariile angajaţilor, cel mai darnic dintre parlamentari fiind Mircea Banias care, a dat 8.245 de lei în acest sens.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Popescu Vasile 22 Mar, 2010 09:10 Parlamentarii cheltuiesc sume astronomice din impozitele si taxele platite de noi toti fara ca activitatea lor sa aduca o imbunatatire a vietii noastre.Dece sa platim noi pentru huzurul acestor boieri?