Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:24 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chirila dupa sedinta BPN a PD-L "Nu s-au stabilit repere calendaristice clare"

ro

19 Jan, 2010 03:08 1721 Marime text
chirila.jpgDupă şedinţa Biroului Politic Naţional de ieri, chiar dacă am încercat să aflăm de la liderul judeţean al PD-L, Mircea Banias, ce subiecte au fost dezbătute, referitoare la proximele alegeri interne, acesta nu a fost de găsit pănă seara tărziu. Am reuşit însă să-l contactăm pe deputatul PD-L, Constantin Chirilă, care ne-a declarat că obiectul şedinţei de ieri nu a fost neapărat unul strict reprezentat de proximele alegeri interne din partid ci au fost discuţii pregătitoare.

"Liderilor din teritoriu li s-a comunicat faptul că la şedinţa de săptămăna viitoare a BPN trebuie să vină cu propuneri legate de modul în care vor ei să se modifice statutul partidului. Mai multe probleme legate de acest subiect vom discuta la reuniunea de la sfărşitul lunii a şefilor de filiale PD-L din teritoriu şi a parlamentarilor formaţiunii de la Braşov. Nu s-au stabilit repere calendaristice clare", a susţinut Chirilă. Căt despre subiectul reprezentat de secretarii de stat care vor fi selectaţi din cei care şi-au depus opţiunile la partid din fiecare organizaţie în parte. "Se lucrează la un clasament al organizaţiilor. În funcţie de o statistică a alegerilor care ţine de actuala guvernare se stabileşte exact care organizaţii judeţene vor da secretari de stat", a mai completat Chirilă.

Căt priveşte opţiunile democrat-liberalilor de la malul mării, acestea au rămas, aşa cum anunţam zilele trecute, şapte şi anume: Dorel Constantin Onaca - secretar de stat în Ministerul Apărării, Romulus Mincă - Ministerul Muncii şi Dumitru Nancu - în Ministerul Economiei, Mihai Petre - Ministerul Culturii, Gigi Chiru - în Ministerul Turismului şi Dezvoltării Durabile, Emiliei Murineanu - fără opţiune, Iancu Stavrositu şi Laurenţiu Mironescu (Ministerul Transporturilor).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • .... 19 Jan, 2010 08:58 hotarati-va fratilor,sau comunicati intre voi,intrucat banias a declarat ptr replica,cum ca data alegerilor va fi pana la 1 iunie.vine chirila si spune altceva.pe cine sa mai credem?vai de capul vostru