Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:58 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinci sute de pedelisti marsaluiesc in municipiu

ro

23 Oct, 2009 01:15 930 Marime text
Democrat-liberalii constănţeni organizează astăzi, începând cu ora 10.00, o acţiune de distribuire a materialelor de campanie şi de informare a cetăţenilor în legătură cu referendumul pentru parlamentul unicameral. Marşul la care sunt aşteptaţi să participe 500 de simpatizanţi şi membri PD-L-işti va începe din faţa sediului organizaţiei judeţene şi va urma traseul până în centrul oraşului.

„Vom distribui materiale şi vom explica oamenilor avantajele unui legislativ cu număr redus de parlamentari şi motivele pentru care Traian Băsescu merită să mai stea încă un mandat în fruntea ţării", a explicat, ieri, senatorul Mircea Banias, cu o zi înaintea startului oficial al campaniei electorale. Concomitent, acţiunea se va derula şi în judeţ, unde va fi coordonată de liderii organizaţiilor locale, dar şi de primarii PD-L, acolo unde există.

Pedeliştii sunt ferm convinşi că finalitatea campaniei le va aduce un scor mult mai bun decât la precedentele alegeri din 2008, locale şi parlamentare. De altfel, potrivit celor declarate de liderul Mircea Banias, toţi membri PD-L vor face campanie şi vor lupta pentru ca, la nivelul judeţului, scorul candidatului Traian Băsescu să fie în primul tur de 40%, iar în municipiu, peste acest procentaj. „Altădată ne propuneam să atingem media la nivel naţional. Acum vrem să o depăşim", a mai completat şeful PD-L Constanţa. Mai mult, democrat-liberalii speră că peste exact o lună, la numărarea voturilor, judeţul de la malul mării să se regăsească în primele zece din ţară, în ceea ce priveşte procentajul obţinut pentru candidatul pe care îl susţin, Traian Băsescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii