Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:30 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comando de la MAI la Prefectura

ro

15 Sep, 2009 03:01 797 Marime text

După cum anunţa, săptămâna trecută, prefectul Liviu Brăiloiu, începând de ieri, timp de zece zile, 31 de cadre din Ministerul Administraţiei şi Internelor vor verifica activitatea din anii 2008 şi 2009 a funcţionarilor publici.

Demersul reprezentanţilor ministerului de a face o vizită de lucru colegilor de la Constanţa a venit după ce, în urmă cu trei luni, prefectul Liviu Brăiloiu a trimis o solicitare către MAI, prin care semnala o „situaţie contrară legii referitoare la aplicarea legii fondului funciar" şi cerea ca o echipă de control de la minister să vină în teritoriu. „A fost decizia ministerului să trimită echipa să facă controlul pe 2008 şi 2009. Eu am semnalat situaţia, am documentat-o şi am trimis solicitarea. Mai mult, s-a profitat de faptul că a venit comisia de verificare la prefectură şi a fost trimisă una la Jandarmerie şi alta la Poliţie", a declarat prefectul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • George 18 Sep, 2009 20:00 Cu alte cuvinte,Prefectul Liviu BRAILOIU-asa cum il stie toata "lumea"-este paralel cu functia pe care, la propus si sustinut "baronul" local MAZARE, seful sau, pe linie de partid.Pentru a nu cadea in "greseala", Prefectul, scoate castanele din foc cu mana altora.Nu de alta, dar, el nu se pricepe decat la "afaceri".