Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:13 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilier local PDL Techirghiol, exclus din partid

ro

09 Jul, 2010 02:57 1837 Marime text
În cadrul şedinţei Biroului Permanent Judeţean (BPJ) PDL, cei 15 membri prezenţi au votat excluderea din partid a consilierului local Techirghiol, Mariana Oprică.

Aceasta se face vinovată de încălcarea statutului partidului, din momentul în care a votat altfel decât colegii săi din PDL, la proiectul de hotărâre privind validarea a doi consilieri locali PDL aceasta abţinându-se. Urmează să se convoace Comisia Judeţeană de Etică şi Litigii, care va supune analizei contestaţia depusă de Mariana Oprică.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 09 Jul, 2010 10:36 Dansa a considerat ca daca este medicul D-lui Stan si se plimba pe la diverse evenimente cu D-na Logofatu se poate considera un membru activ al partidului.Dar a uitat ca de cand a iesit consiliera pe munca d-lui Constandin si a echipei sale nu a mai avut nici o activitate la partid nici macar buna ziua celor care au muncit ca sa iasa ea consiliera, numai da.dar din nefericire pentru ea a venit ploaia si apa a luat-o la vale si a dus-o acolo unde ii era locul...afara din PDL.