Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:55 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constantenii, receptivi la mesajul pedelistilor

ro

24 Oct, 2009 01:50 928 Marime text

După cum anunţau în urmă cu două zile, democrat-liberalii de la malul mării s-au mobilizat şi au organizat, concomitent cu colegii din judeţ şi din ţară, un marş de informare a constănţenilor în ceea ce priveşte lansarea candidaturii preşedintelui Traian Băsescu şi referendumul pentru reducerea numărului de parlamentari.

Marşul de ieri a pornit din faţa sediului Partidului Democrat-Liberal, de la Gară, şi s-a încheiat în parcul Teatrului de Stat. Pe parcursul traseului, susţinătorii PD-L au împărţit pliante cu informaţii despre candidatul susţinut de partid pentru un nou mandat, dar şi despre motivele pentru care este indicat ca numărul parlamentarilor să se reducă. Alături de susţinători au fost prezenţi şi trei dintre parlamentarii democrat-liberali, senatorul Mircea Banias şi deputaţii Constantin Chirilă şi Maria Stavrositu. „Am primit reacţii pozitive la adresa preşedintelui Traian Băsescu din partea cetăţenilor care aveau unele nelămuriri", ne-a declarat purtătorul de cuvânt Mihai Petre.

Marşul de ieri s-a aflat printre cele 300 de mitinguri organizate la nivelul întregii ţări.

Sub sloganul „DA pentru referendum, DA pentru Traian Băsescu", PD-L a anunţat că în fiecare zi de vineri va organiza acţiuni publice de campanie, realizate simultan în toate judeţele.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • justitiarul 24 Oct, 2009 09:51 ati dat relatii despr vapoarele vindut ,despre legalizarea drogurilor in loc de pensii,despre miile de ha cumparate in agigea valu traian -basarabi medgidia ,cum numeste basescu impreuna cu deliorga fara concurs pe procurorul thedor nita la medgia cu ajutorul procurorului de la dna -deliorga