Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:06 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristina Branzoi a donat PD-L-ului economiile sale

ro

01 Sep, 2009 02:59 6304 Marime text
cap_2.jpgDirectorul coordonator al Direcţiei de Tineret Constanţa a contribuit, în 2008, la vistieria partidului cu 26.700 de lei# Sumă relativ importantă pentru bugetul său, mai ales că venitul anual declarat este de 25.980 de lei

Cazul democrat-liberalului, consilier judeţean, Mihai Petre, care a finanţat partidul cu bani împrumutaţi de la un prieten, prezentat acum câteva zile, seamănă izbitor cu cel al colegei sale de partid, Cristina Brânzoi, director coordonator la Direcţia de Tineret Constanţa.

La fel ca şi colegul Mihai Petre, şi „şefa tinerilor" a finanţat partidul, pe parcursul anului 2008, cu 26.700 de lei, cu câteva mii de lei mai puţin decât Petre, care a dat aproape 30.000 de lei formaţiunii din care face parte şi care l-a propulsat printre aleşii judeţeni. Chiar dacă în ultima declaraţie postată pe site-ul Consiliului Judeţean Constanţa, la capitolul avere, directorul coordonator nu are trecute decât un autoturism Daewoo şi un buget anual de 25.980 de lei, totuşi a avut de unde să strângă 26.700 de lei ca să-i dea PD-L-ului înainte de alegerile locale din 2008. Toate sumele donate, defalcate câte 10.000 de lei, 3.000 de lei sau 1.600 de lei au fost trimise în vistieria partidului în luna mai 2008. Practic, Cristina Brânzoi a contribuit la bugetul partidului cu o sumă mai mare decât câştigul său anual de la cele două locuri de muncă pe care le-a avut în 2008. Întrebată de unde a avut resurse financiare să-şi achite donaţiile, Brânzoi a susţinut că a avut bani din propriile economii, de la prieteni şi cunoştinţe. Cât despre actualele funcţii pe care le ocupă, raportate la sumele pe care le-a adus partidului, directorul susţine că faptul că s-a implicat a fost „de bun augur, atât pentru ea cât şi pentru scorul obţinut de partid".

cristina_branzoi_02.jpgNici anul acesta, chiar dacă şi-a atins obiectivele şi ocupă un fotoliu unde îşi poate pune în valoare cunoştinţele, nu stă deoparte şi se alătură echipei de coordonare a campaniei prezidenţiale pentru Colegiul 9, conduse de senatorul Mircea Banias. „Încă nu s-a discutat despre vreo contribuţie pentru campania la prezidenţiale, însă, dacă se va cere, cu siguranţă mă voi alătura demersului", a mai adăugat Brânzoi.

{mos_ri:Cristina Branzoi}
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii