Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:50 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Curiozitati la Negru Voda Primarul vrea despagubiri de la Consiliul Local

ro

12 Sep, 2009 01:59 2043 Marime text

cap_2.jpgÎn dosarul nr. 9234/118/2009, deschis pe rolul Tribunalului Constanţa, Ion Nicolin, primarul din Negru Vodă, cere despăgubiri de la pârâţii Consiliul Local Negru Vodă şi oraşul Negru Vodă.

Dosarul a fost înregistrat pe 10 septembrie, iar la capitolul materie juridică, figurează „litigii de muncă".

Contactat telefonic pentru a ne spune care este motivul pentru care cere despăgubiri, acesta a părut extrem de surprins de ceea ce i-am relatat, explicând că nu ştie despre ce este vorba. „Nu ştiu domnişoară despre ce vorbiţi, eu nu am deschis niciun dosar, nu am litigii de muncă cu nimeni şi nu cer despăgubiri nimănui", a conchis Nicolin. Următorul termen de judecată al dosarului este 14 octombrie.

De altfel, edilul din Negru Vodă se află pe lista primarilor din judeţ cercetaţi de ANI. În urmă cu mai bine de o săptămână, Nicolin a intrat în vizorul Agenţiei Naţionale de Integritate din cauza unor incoerenţe pe care inspectorii ANI le-au găsit în declaraţiile de avere aferente anilor fiscali 2004, 2005 şi 2006, completate de primar. Se pare că Nicolin nu şi-ar fi declarat un apartament pe care l-ar avea în Constanţa, iar în declaraţia de avere aferentă anului fiscal 2006, nu şi-ar fi trecut un cont curent card, cu un sold în cuantum de 22.768,60 lei.

{mos_ri:Negru Voda,despagubiri}
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 12 Sep, 2009 03:04 Si d-l NADRAG TUDOR ,primarul orasului Harsova de Constanta vrea despagubiri in valoare de 25 de milioane de euro de la o firma miniera de calcar,in "numele" intregului oras.
  • surmelis argentina pusa 12 Sep, 2009 02:49 De ce nu vine nimeni si in orasul Harsova de Constanta , sa verifice unde au DISPARUT CELE 87 DE MILIARDE DESTINATE finalizarii AZILULUI DE BATRANI in 2008,cand era primar d-l IONEL CHIRITA si echipa de consilieri locali majoritara liberala ? Cladirea AZILULUI a fost facuta pe zidurile BIROURILOR DE LA FOSTUL C.A.P. HARSOVA .Pentru doua lulele s-au chetuit 87 de miliarde ? Greu de crezut ! FRAIERII din orasul HARSOVA cred orice le spune liberalul IONEL CHIRITA si gasca lui .